vedeli by ste mi niekto poradit cim ju mozem nahradit. samozrejme ze ihlou ale ktorou. vyber je velky nejako mi nejde sa zorientovat. celu tu hlavicu by som radsej nevymienal (nech to aj potom vyzera tak pekne klasicky) ak by to nebolo mozne tak aj celu hlavu. skuste nejaky dielik poradit. dakujem
Chýba ti len ihla alebo celá prenoska? Lebo náhradné ihly na staré tesly u nás už ťažko zoženieš. Možno ešte v čechách niekde na inzerát. U nás sa ako náhrada dá kúpiť len celá prenoska, aj to nie originál, iba náhrada ...
celu prenosku mam len povodny majitel bol sikovny a dolamal ihlu. co som tak zbezne hladal tiez som nasiel omb5. videl som na avelmak samostatne ihly podobne tomu co som vytiahol z hentoho. napisane tam bolo vm2202
Tie ihly z avelmaku ti ani jedna nebudú pasovať na VM-ku. Môžeš skúsiť nejaké elektroservisy či tam ešte nemajú staré prebytky. Ja som hľadal skoro rok a nemal som šťastie.
Preto by osm na tvojom mieste kúpil celú novú prenosku a nemáš problém s ihlami ani do budúcna.
Ked uz sme pri gramcoch - votrem sa . Ja mam doma Technics SL-BD3. Potrebujem prenosku do nejakej normalnej ceny (30-40€) a zo slovenskeho shopu. Vobec sa do toho nevyznam, tak mi prosim poradte. Ako koncovka sluzia styri vstupy na styri piny (bola tu uz vyssie fotka, presne take iste).