Aj mne sa zda ze je ta grafika volaka nepekna. Tie auta vypadaju ako krabice. Ma sere ze som urobil misii po milu rit a furt mi len respect dava a ziadne prachy.
ROKI49 napísal:Aj mne sa zda ze je ta grafika volaka nepekna. Tie auta vypadaju ako krabice. Ma sere ze som urobil misii po milu rit a furt mi len respect dava a ziadne prachy.
ROKI49 napísal:Aj mne sa zda ze je ta grafika volaka nepekna. Tie auta vypadaju ako krabice. Ma sere ze som urobil misii po milu rit a furt mi len respect dava a ziadne prachy.
neboj este budes prosikat o prachy na zaciatku je par misii len takych zahrievacich nech ma restecp neskor to uz pojde neboj a hlavne prachy sa daju velmi lahko zarobit - policajt, poziarnik, sanitkar
Len uz som skoro na konci Los Santos este dake 2 misie a stale mam dakych 800 dolacov v penazenke.
Zarobit sa da lahko ale sa mi nechce chodit a hasit ohne alebo podobne. Ja mam celu seriu GTA dokonale prestudovanu viem ako zarobit prachy ale tu ma zaraza zeaz na dve tri misie iba respect. Dufam ze na tych dedinskych misiach mi posteklia vrecka.
Pro všechny hráče, kteří čekají na českou verzi hry s titulky máme bohužel špatnou zprávu. Češtna (alespoň oficiální) nebude. Dnes v podvečer to oznámila Bára Veselá z Cenegy. Více v tiskové zprávě.
hojko napísal:Of course, hlavne ked niekto nedocita vetu do konca: Ati Catalyst 5.6 alebo Forceware (zalezi na grafe)
No momentalne mam origos drivery od ASUSu 71.89, novsie este nevysli... Tak a ake by som mal dat podla vas mate uz nejake skusenosti ako ktore chodia pod GTA
no...ja mam tiez taky problem s grafarnou...mam to na plnych detialoch, 1280*1024, 3*AA, full distance a je to troska kockate...a driver mam najnovsi, minuly tyzden som ho stiahol a instalil....
Joker napísal:Pro všechny hráče, kteří čekají na českou verzi hry s titulky máme bohužel špatnou zprávu. Češtna (alespoň oficiální) nebude. Dnes v podvečer to oznámila Bára Veselá z Cenegy. Více v tiskové zprávě.
Podla mna je to v pohode, za mesiac bude bezne stiahnutelna cestina(hlavne bude).
V pripade ze orig. hra by bola pocestena uz v ramci orig. DVD(CD) myslis ze by pre tych ostatnych(vies koho myslim) niekto robil neofic. cestinu?
cert napísal:Podla mna je to v pohode, za mesiac bude bezne stiahnutelna cestina(hlavne bude).
V pripade ze orig. hra by bola pocestena uz v ramci orig. DVD(CD) myslis ze by pre tych ostatnych(vies koho myslim) niekto robil neofic. cestinu?
No ja som tiez cital na nejakom portaly ze orig DVD hra v cestine vydana nebude... Neviem preco Ale neoficialna cestina by mala byt hotova do 2 tyzdnov
neviem co mate stale s tou hrou ale podla mna to nieje az tak super som to rped chvilkou hral ... ale nieje to nic extra ... grafika dost onicom ... ale zahrat sa to da ... mozo ma to este chyti
stiffler napísal:neviem co mate stale s tou hrou ale podla mna to nieje az tak super som to rped chvilkou hral ... ale nieje to nic extra ... grafika dost onicom ... ale zahrat sa to da ... mozo ma to este chyti
Nj, to je tvoj nazor. Ja mam zase nazor o RPG, ze tu to totalne hluposti a tak to ani nehravam.
hojko napísal:Nj, to je tvoj nazor. Ja mam zase nazor o RPG, ze tu to totalne hluposti a tak to ani nehravam.
ale akoze nieje to uplna kravina to som nenapisal len ze ma to nechytilo nejako moc ale da sa na tom zabavit ako na kazdom gta ...
sak ja si rad zajazdim na biku