Ja som ho dobehol po pravej stranesundevil napísal:dá sa to celkom jednoducho prejsť tak, že pôjdete priamo za lietadlom, lebo keď pôjdete napr. po pravej strane tak sa už do lietadla nedostanete, lebo budeta ďaleko
treba sa držať za ním a vyhýbať sa padajúcim barelom, dá sa to
Grand Theft Auto: San Andreas
-
Linkman
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Prosím prejte mi tie lietadla v tréningu mna uz to sere diky moc a prejdite mi este please misiu za (Z) kde sa ma plnit misia z vrtulnikom na dialkove ovadanie.
Tieto misie mi nejak vo vsetkych GTA nesadli...

Tieto misie mi nejak vo vsetkych GTA nesadli...
- Prílohy
-
- GTASAsf1.zip
- (59.07 KiB) 74 stiahnutí
-
frederick123
Star
- Kontaktovať používateľa:
GTA-SA
Takze tuto misiu som zrobil vo stvrtok na obed.Stowaway - po intru okamžitě držte plyn (nepouštějte ho) a jeďte za letadlem a vyhýbejte se barelům. Až budete blízko nájezdu do letadla, máte z části vyhráno. Nyní jste v letadle, kde nesmíte za žádnou cenu použít střelnou zbraň, jinak celé letadlo bouchne a vy s ním. Takže se uvnitř vyhýbejte opět barelům a ručně (nebo s nějakou jinou ruční zbraní) zlikvidujte všechny nepřátele. Poslední človíček má padák, tak si ho vemte. Na určené místo hoďte bombu a bez odpálení a s padákem na zádech vyběhněte ven. Zhlédněte animačku a mise končí. Potom ale nezapomeňte otevřít padák, jinak se rozplácnete na zem
Do lietadla sa mi podarilo dostat az 3x
1.krat som nestihol vyskocit z lietadla(bol som death)
2.krat som rychlo odpalil bombu a vyskocil z lietadla,ale bomba nevybuchla.
Na treti krat sa mi to podarilo uspesne
Dokopy som to skusal asi 50x
z toho 3x som sa dostal do lietadla,10x som bol uz na rampe,ale nezobralo to a 1x sa motorka dostala do lietadla a ja som ostal na zemi(
Moje riešenie:
Isiel som medzi auta (na zaciatku) a potom som sa vyhol prekazky a bol som stale na pravo a ked som bol uz pri lietadle tak som uz len "nasteloval" na rampu do lietadla.
Zatial prechadzam poslednu misiu.
2 Linkman- Tu mas ten save je prejdena cela letecka skola a zero rc
- Prílohy
-
- GTASAsf1.zip
- (58.32 KiB) 61 stiahnutí