Gravírovanie klavesnice
Gravírovanie klavesnice
Máte niekto skúsenosti s firmou co dokáže vygravirovat slovenské znaky do klávesnice? U nás v TN kraji som oslovil asi 8 firiem a skončil som u dvoch z toho jedna ma s tým skúsenosť, ale funguje ako eshop tzn že by som im na parkovisku dal notebook a na druhy deň si prišiel preň čo nepripadá k úvahu. A posledná nemá s tým skúsenosť ale šla by do toho, len nezarucuju žeby prvu, jednu dve klávesy neprepalili pri nastavení lasera. Ináč chceli 17eur za nastavenie lasera a za každú klávesu 1 euro.
Viete poradiť niekto firmu na západnom-strednom Slovensku co to robí?
Dakujem
Viete poradiť niekto firmu na západnom-strednom Slovensku co to robí?
Dakujem
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Gravírovanie klavesnice
kks to co je za notebook? neni jednoduchsie zohnat slovensku klavesnicu? ak sa samozrejme vyraba
Alebo nalepky za 2 eura. Inak pocul som uz kadeco, ale volovinu ako gravirovana klavesnica, to podla mna nenapadlo ani princa ci sejkov z Katara.
Je to nahodou paradna vec ked to nepoznate nemusite hejtovat. Ja som na to natrafil pri hladani nalepok a zaujalo ma to. Nalepky samozrejme mam a nevyzera to moc "pekne" Kazdopadne 40€ za to je cista zlodejina, ale pri cene 20€ sa nad tym da uvazovat.
http://www.gravirovani-laserem.com/note ... lefony.php
http://www.gravirovani-laserem.com/note ... lefony.php
-
jorg22
Medium Professional
40 eur? Cista zlodejina? Neverim ze nastavovanie lasera trva menej ako pol hodiny a nasledne gravirovanie kazdej klavesy menej ako 1,5 hodiny.
Naviac do lejzra museli dat tiez nejaku investiciu. Ale aj keby to islo do vacku tomu predajcovy tak cisto za pracu dostane 20 eur na hodinu a z toho este bude platit odvody.
A robit nestandardnu sluzbu za 20 eur na hodinu? Za to by som ani prstom nepohol.
Naviac do lejzra museli dat tiez nejaku investiciu. Ale aj keby to islo do vacku tomu predajcovy tak cisto za pracu dostane 20 eur na hodinu a z toho este bude platit odvody.
A robit nestandardnu sluzbu za 20 eur na hodinu? Za to by som ani prstom nepohol.
Áno ten kto to nerobí pre neho to je malo ale keď v Prahe to vedia za 500 CZK tak 40 eur je veľa.
-
jorg22
Medium Professional
A pozral si si aj kolko to stoji v Cine? Stavim sa ze este o polovicu menej. Potom tvoj argument bude, ze v Cine to stoji 10 eur tak preco by som za to mal davat 40?
Nehovorim, ze aj na Slovensku to niekto moze robit za lacnejsie. Ale o 40 eur pisat ako o zlodejine je trochu prehnane.
Nehovorim, ze aj na Slovensku to niekto moze robit za lacnejsie. Ale o 40 eur pisat ako o zlodejine je trochu prehnane.
Vsak si to daj spravit v Prahe 
Činu s ČR zrovnavat sa nedá. Takisto Trenčín a Prahu. Takisto niekoho kto to nikdy nerobil s tým co to robi pravidelne a ma s tým skúsenosti.
Heker. Bohužiaľ už tam nestudujem.
To je ta pointa. Ze ten kto to nerobil, tak sa bude hrat s laserom a nastavovat ho, aby ti neprepalil celu dosku. A preto pyta tolko co pyta.
Ja som daval teraz robit taku kovovu konstrukciu pre kamarata do domu. Jeden kus zeleza o hrubke 4mm a 7 ci 8 dier. Najskor to firma chcela v Autocade, ze to oni daju do stroja a ten nareze, laser vypali, spravi sa osetrenie a bude. Samotne zelezo malo stat 20 eur, ale navrh a nastavenie stroja 40 eur. Potom to isiel montovat a zistil, ze to zle zameral. Tak chcel navrtat nove diery, ale ani nepohol a zhoreli vrtaky. Nove HHS ci HSS vrtaky 40 eur. Tak reku to da do tej firmy spravit u mojho kamarata. Ten mi povedal, ze ked to da do stroja, ze to bude stat viac ako spravit nove. A tak pouzili staru predlohu, zvacsili a posunuli diery, hotovo. Nakoniec to dal zadarmo. Pointa je ta, ze nastavenie stroja a priprava je drahsia ako material s realizaciou.
Ja som daval teraz robit taku kovovu konstrukciu pre kamarata do domu. Jeden kus zeleza o hrubke 4mm a 7 ci 8 dier. Najskor to firma chcela v Autocade, ze to oni daju do stroja a ten nareze, laser vypali, spravi sa osetrenie a bude. Samotne zelezo malo stat 20 eur, ale navrh a nastavenie stroja 40 eur. Potom to isiel montovat a zistil, ze to zle zameral. Tak chcel navrtat nove diery, ale ani nepohol a zhoreli vrtaky. Nove HHS ci HSS vrtaky 40 eur. Tak reku to da do tej firmy spravit u mojho kamarata. Ten mi povedal, ze ked to da do stroja, ze to bude stat viac ako spravit nove. A tak pouzili staru predlohu, zvacsili a posunuli diery, hotovo. Nakoniec to dal zadarmo. Pointa je ta, ze nastavenie stroja a priprava je drahsia ako material s realizaciou.
Tu som nasiel video ako sa to robi presne na moj notebook.
Skusim ozivit temu, pre niekoho mozno zbytocnost ale potreboval by som to tiez. Vie niekto o nejakej firme na SK, ktora toto vie spravit? Idealne v KE ale moze byt aj ine mesto. Dakujem
Tak teda vysledny efekt po gravirovani. Skoda, ze na SK to nerobi nikto...