Veru sarti sarti bol som tam 2 krat ale krajsie miesto som uz nenasiel je tam nadherne a tie plazeNeexie napísal:ked je tu aj tema chorvatsko tak by tu mohlo byt aj grecko takze je to na vas mozete priespievat kam chodite najradsej a tak
Tak teda ja najradsej chodim do Sarti to je v Chalkidiki myslim ze nejak 160km od thesalonik takze sa sem da dostat aj lietadlom teda tak som isiel iba raz a bola to supaGrecko je taka moja srdcovka lebo som tu bol este predtym ako som nebol na sveta ale u mamicky
))) čize thx za prispevky
Grécko
Re: Grécko
otázka pre tych, kto uz tento rok grécko navstivili -> mala kriza na vasu dovolenku nejaky vplyv?je tam `citit`?co spravila s cenami(potravin myslim, sluzieb ako pozicanie auta atd..) a ake vlastne aktualne su..+ hociake postrehy co by sa mohli hodit 
-
Lick
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
ja idem do nea vrasna .. uvidime coto bode
kazdopadne sa tesim na typa s ktorym hravam wowko na ofiku uz par rokov
-
Peter Sekov
Zablokovaný
ahojte! je teraz bezpečné ísť do Grécka na dovolenku???
Bezpečné
Bojíš sa požiarov alebo čoho?
Ak sa bojíš tých štrajkov a nepokojov, tak to je len centre Atén...slovenská rodina žijúca na okraji Atén hovorila, že sa o samotných nepokojoch dozvedela z televízie. 
ja si myslim ze ziadny problem,na dovolenku pojdeme na thassos. autobusom ku moru apotom lodkou 
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte ja som došiel vo štvrtok s Grecka presnejšie s Kosu bol som tam robit čašnika v hoteli Princess v Mastichari a možem povedat že na dovolenku by som tam išiel.Je to maly pokojny ostrov sice dost drahy na potraviny ale ked mate All Inclusive tak sa nemusite ničoho bat.Nočny život je tam perfektny hlavne v hlavnom meste Kos tam je jedna dlha ulička čisto len bary a v piatok v každom bare diskoteka a ešte jeden Suite Klub v Mastichari. Ak by mal niekto nieake otazky ohlade ostrovu Kos tak my kludne napište poznam ho viac než dost