Grub4dos

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ThroniX
Expert
Expert

Grub4dos

Príspevok od používateľa ThroniX »

Zdravím, borci má tu niekto skúsenosti s Grub4dos ?
Nechcene sa mi to z usb dostalo do PC. Teraz mi to vyskakuje pri boote PC, a potreboval by som sa toho nejak zbaviť.
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Grub4dos

Príspevok od používateľa hrban »

popíš ako sa ti to dostalo z USB na disk
podľa mňa sa jedná iba o prepísanie boot.ini súboru
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Grub4dos

Príspevok od používateľa Voloda737 »

Nechcel som zakladat novu temu tak pisem sem...

Nainstaloval som si Win7 Ultimate po par dnoch zacal otravovat s tym, ze je to neprava kopia, tak som zacal skusat rozna aktivatory. Pri poslednom aktivatore (na nazov si nespomeniem kedze som odvtedy nemal zapnuty netbook) sa mi restartoval netbook a nechce mi nabootovat... pri boote mi vyskoci len cervena obrazovka s nazvom GRUB4DOS a nech robim co robim windows mi nenabootuje.

Skusal som vsetky polozku menu (skusal som ich editovat, mazat premenovat, zadavat rozne prikazu do prikazoveho riadku, ale v tomto prostredi sa prilis nevyznam). Jedine k comu som dospel je ze mozem komp rebootnut a dostat sa tak k tomu istemu kde som bol pred tym - k cervenej obrazovke GRUB4DOS.

Stalo sa mi to na netbooku Asus 1000H, 1,6Gh, 2GB RAM, 160GB, integrovana grafika intel

Preinstalovat windows som neskusal kedze som na pracovnej ceste a nemam tu externu cd-romku a ani instalacne cd s windowsami. Myslite ze preinstalacia windowsu by pomohla?

Uz som v koncoch a neviem ako to mam spustit... dakujem za kazdu radu
Napísať odpoveď