da sa ovladat ... najlepsie myskou alebo numpadom - ale pri numpade je ta kamera blba no co uzdjxtreme napísal:ludia robili ste uz poslednu misiu revenge's tragedy,lebo aj som z nej zufaly....robil som ju si 30x a akonahle nastupim do tej helikptery a mam nasledovat dimitriho tak nastane problem,lebo ta helikoptera je neovladatelna....navyse kamera je zboku a ja nevidim ci predo mnou nieco je a kym sa otocim,dimitri ujde....dufal som ze toto nenastane v GTA 4,lebo v takychto momentoch ma hra prestava bavit...mam vzdy z toho nervy,pretoze trva pomerne dost dlho kym vycistim budovu kde je dimitri a dobehnem ho na clne
GTA 4
-
xH4wK
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
lol tak z tohto som nemoholromerot napísal:![]()
Neviem ci tu toto uz bolo ale pozrite si to http://www.gametv.cz/video-play.php?video=2110&play=1
no ja nemôžeem,hustéé videoromerot napísal:![]()
Neviem ci tu toto uz bolo ale pozrite si to http://www.gametv.cz/video-play.php?video=2110&play=1
gta 4 prgram prestal pracovat
nevie mi niekto pomoct co s tým je?? po úvodných obrázkoch postáv pri štarte hry mi vzdy vyskocí tabulka :program gta4 prestal pracovat... a hra padne... skusal som aj crack aj patch nic nepomaha...
ten to presne vystiholromerot napísal:![]()
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
kks tuto misiu som aj ja dneska prechadzal tez som to hral mozno 30x:D ale hned ako som nastupil do helikoptery som Vckom premenil pohlad a dalo sa to v pohode ovladat..djxtreme napísal:ludia robili ste uz poslednu misiu revenge's tragedy,lebo aj som z nej zufaly....robil som ju si 30x a akonahle nastupim do tej helikptery a mam nasledovat dimitriho tak nastane problem,lebo ta helikoptera je neovladatelna....navyse kamera je zboku a ja nevidim ci predo mnou nieco je a kym sa otocim,dimitri ujde....dufal som ze toto nenastane v GTA 4,lebo v takychto momentoch ma hra prestava bavit...mam vzdy z toho nervy,pretoze trva pomerne dost dlho kym vycistim budovu kde je dimitri a dobehnem ho na clne
Ati X1950XT, catalyst 8.12 final ( už by mohli vyjsť 9.1
)
a vyzerá to nasledovne
-problém s tieňmi a odrazmi svetiel ( podobny problem bol v mass efec-te, tam som niečo dopísal do súboru .ini a prestalo to )
Ako to vyriešiť ?
Nieje to úchvatný screen ( dosť narýchlo printnutý ), všimnite si napr. ocelový rám auta ( po zoome ) alebo tie tiene
a vyzerá to nasledovne
-problém s tieňmi a odrazmi svetiel ( podobny problem bol v mass efec-te, tam som niečo dopísal do súboru .ini a prestalo to )
Ako to vyriešiť ?
Nieje to úchvatný screen ( dosť narýchlo printnutý ), všimnite si napr. ocelový rám auta ( po zoome ) alebo tie tiene
pad hry
cawko mam problem. idem robit misiu pre B uvod je ten co roman tuka do notebooku a B chce aby mu niko jednu vrazil do brucha... no a v tom momente ako mu niko vrazi do brucha sa jednoducho vypne hra.... neukaze ziadnu chybu ani nic... iba vypne hru... urobilo to už viackrat stale na tom istom mieste... diki za help
jak to ta kladka válí
:D