//autoeditácia príspevku ( 04 Mar 2009, 19:51 )
Neviete niekto preco to robi? pls som bezmocny na toto a precital som mnoho for ale nikde nie je vysvetlenie co s tym http://img232.imageshack.us/img232/7179/textury.jpg
Cawte mam taky meni problem.nainstaloval som si GTa IV islo vsetko v poho potom ho skusim preinstlaovat preto ze mi nesla 10 misia Clean Getway a bolo to za ten druhy patch asi? no proste som to preinstaloval a spustil hru ale pri loadingu ma to hodilo do windwsu a viplo GTa-cko. ked som potom preinstaloval win a nainstaloval GTA Iv pohode sa to spusitlo ale teraz to zas nejde a ani som to nepreinstalovaval len som to asi 3 dni nehral a us sa mi nechce stale kvoli gta-cku preinstalovavat win tak neviete co s tym ked to tak blbne?
zdravim, takze ide o to, ze hra mi ide bez problemov, ale ked chcem ist na "internet" v hre, tak na Nikovom PC vidim, teda skor nevidim suvisly obraz, ale rozne graficke hatlaniny. Neviete cim by to mohlo byt sposobene? Za pripadne rady vopred dakujem.
Neviem, ci to tu bolo uz riesene, nechce sa mi pozerat 180 stran, zabil by som cely den mam GTA 4 crack od razor, a ked som dal novy patch tak mi ani nespustilo hru.. ako treba ten patch spravne nainstalovat?
/Edit:Den po reinstlaci win a GTA-cko zas nejde.hral som gta a isiel som dat vacssie rozliseni a ked som dal SPACE tak mi to seklo resetol som pc a potom spustil gtacko a napisalo mi GTA IV Fatal Error: WS10 tusim to tu aj niekte bolo ale nechcelo sa mi to hladat ak niekto vie kde to je daj te sem link alebo napiste v com je chyba dik
pomozte mi ludia neviem preco mi nejde gta 4 v pohode som ho nainstaloval registroval som sa vsade kam treba minimálne požiadavky spĺna moj pocitac ale ked to zapnem tak mi len vihodi kolonku:
ERROR
seculauncher:failed to start application. (2000)
prosim pomoc v com je chyba
R4D0 napísal:ALE VED NA TEJ STRANE NENI NIC OHLADNE MOJHO PROBLEMU
Ty brajnor ty si si urobil dalsiu temu o GTA4 a ja som ti tam hodil link ktorym som ti chcel naznacit ze tu uz tema o gta4 je....mod to spojil a nevymazal moj prispevok