Jde hrát na běžné CRT televizi bez vysokého rozlišení?
Grafika jako taková tím zase až tak netrpí, nicméně je dost problém se čtením titulků a SMS zpráv na mobilním telefonu. Musel jsem se dívat hodně zblízka, abych je vůbec přečetl. Zároveň je velmi nepřehledná mapa, protože symboly označující různé objekty (restaurace, garáže, kontakty) jsou strašně rozmazané a na minimapě přímo ve hře se podle toho nedá vůbec orientovat. Je nutné spustit velkou mapu a tu si ještě pořádně zvětšit. Podotýkám, že jsem hru zkoušel na 55 cm (úhlopříčka) barevné TV 60 Hz.
fuuu mnaby zaujimalo ako by to slapalo na monitore 22/24 palcov 2/5ms co by bolo lepsie teda aj auta myslim co by menej sekalo cem full hd monitor a ci uvidim rozdiel medzi 5 a 2ms lebo mam 5ms 19 palec monitor normal nie wide a obcas vidim....
mozno toto OT patri troska aj inam, ale nic zato nedam a ked nieje este ktomu gta 4 ani na PC
/edit: este som zabudol ze budem brat z agemu mozno bgslevi.sk tak rozmyslam aj nad tunerom v monitore pravdaze len vacsina ma 5ms odozvu
GothaR napísal:Tak logicky by to malo byt lepsie, lebo pri rovnakom rozliseni budu body vacsie, cize to bude na CRT lepsie citatelne.
ale tak zase vies nie je CRT ako CRT to je ako HD a HD s kvalitou takze a to jeho CRT od Sony patri k spicke co sa CRT TV tyka takze asi najlepsie aby susil...lebo takto tazko dedukovat ako to pojde, alebo nepojde
GTA 4 som videl na vlastné oči na PS3 a musím povedať že je t fakt kvalita. Neviem či som bol učarovaný z tej grafiky alebo pohybov alebo tých vymoženosti, ale asi zo všetkého naraz
p4ra napísal:Na to si prisiel s tvojim odbornym okom?
Je to ocividny fake, vidiet to hned na zaciatku, ked nastupuje do auta. Postava zacne otvarat auto a hrac az potom stlaci Enter(keby to bolo opacne, tak pochopim, ale postava nikdy nereaguje skor ako hrac stlaci klavesu ). Takisto nesedi pohyb mysky s pohybom kamery.
p4ra napísal:Pockat, my sa bavime o emulatori? Ja som myslel o tom, ze Take 2 potvrdilo GTA IV na PC.
mozme sa bavit aj o tom - podla mna to video co natocil pri prezerani stranky taketwo no neviem, moze byt fake ale uz bolo vela takych pripadov ze uniklo na web a potom sa to stiahlo cize..