GTA 4
-
Henky.Lukas
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Re: GTA 4
Ahojte, prosím Vás ako vložím do datadiskov vlastné mp3ky? ... Ďakujem 
Zdravim, cital som tu uz dost veci no neviem ci sa mi oplati ta hra hrat
PC c2d 2,2 ghz,2GBram,ATI 3650 512MB... uz davnejsie som to hral no dost mi to lagovalo...hru som znova nainstaloval opatchoval crackom 1040 no aby to islo nejak lepsie nemozem povedat
da sa spravit este nieco pre lepsi vykon alebo to mozem odinstalovat?(viem ze ten komp nieje ziadna slava)
Dakujem vopred za odpovede
Btw vsimol som si ze viac ludi tu pisalo ze im to ide na low celkom plynulo aj so slabsimi pc
Dakujem vopred za odpovede
Btw vsimol som si ze viac ludi tu pisalo ze im to ide na low celkom plynulo aj so slabsimi pc
no neviem mne sa zda ze ta grafika je na podobnej urovni ako ramka aj procesor... ked tak pockam este chvilku a kupim rovno novy komp nie ?Tino-artS napísal:Dosť ti to brzdí tá grafika. Neuvažoval si o výmene?
ked kupim novu grafiku tak uz kupim taku lepsiu a potom to bude brzdit procesor... potom kupit novy procak a ked budem mat dobru grafiku aj procak tak dam ramku na 4gb..
-
sINN3R
Medium Star
GTA IV
Zdravim,
Chcel by som sa nainstalovat GTA IV no neviem ci mam na to dostatocnu masinu. Mohol by mi niekto povedat ci je mozne si to u mna zahrat ked mam notebook s takymito parametrami:
Procesor: i5 M430 2.27GHz
RAM: 4GB DDR3
Grafika: 512MB ATI Mobility Radeon 4100/5100 Series
Hodnotenie hernej grafiky vo Win: 6,3
Diky za odpoved
Chcel by som sa nainstalovat GTA IV no neviem ci mam na to dostatocnu masinu. Mohol by mi niekto povedat ci je mozne si to u mna zahrat ked mam notebook s takymito parametrami:
Diky za odpoved
Prosim vas viete uz nieco blizsie o GTA 4 MP viete nejake servery ? mohli by ste mi sem nejake hodit ak su?
a este sa chcem opytat ze ci neviete preco mi nejde nainstalovat patch 1.0.6.0 ani 1.0.7.0 ked zapnem instal tak mi pise SIGNATURE: ZDPCONFIGPATCH property: FINDZDPCONFIG
Dakujem
a este sa chcem opytat ze ci neviete preco mi nejde nainstalovat patch 1.0.6.0 ani 1.0.7.0 ked zapnem instal tak mi pise SIGNATURE: ZDPCONFIGPATCH property: FINDZDPCONFIG
Dakujem
-
Tailor
Medium Star
Re: GTA IV
Rozbehas tosINN3R napísal:Zdravim,
Diky za odpoved
Re: GTA IV
Pojde ti to, ale myslim ze to bude nehratelne.sINN3R napísal:Zdravim,
Diky za odpoved
-
JeffHardyy
Light Professional
-
R1k1nko
Darca
caute ... este pred reinstal win som si GTA 4 v pohode zahral ..
teraz mi aj GTA4 aj Episode liberty city .... cracknem atd...
ked mi uz nacita hra ( tie obrazky tych ludi ) tak mi naskoci NEODESILAT .. a vyhodi ma to do win ....
( ale ako som uz pisal volakedy mi to islo na starom wine - teraz mam ten isty XP sp3 a nejde.. )
teraz mi aj GTA4 aj Episode liberty city .... cracknem atd...
ked mi uz nacita hra ( tie obrazky tych ludi ) tak mi naskoci NEODESILAT .. a vyhodi ma to do win ....
( ale ako som uz pisal volakedy mi to islo na starom wine - teraz mam ten isty XP sp3 a nejde.. )