GTA V Online - Heists
Re: GTA V Online - Heists
Dreamer neber to tak vazne, vsak je to len hra [emoji1]
Ja to neberiem vaznejsie ako treba, ale heists su na dlshie a viackrat som to zacinal a nevyslo to ani raz, tiez ked sa niekto odpoji, tak sa musi ist od zaciatku, nie vzdy sa podari najst nahradu, takze ak si uz ja a ini vyhradia cely vecer na to, tak aby to potom nestroskotalo na nejakom tlmici.
OK, tak oficialne, 21:30, prvy heist, DreamerEight, level 51, nemam headset, ak nas nebude dost, cakam do 22:00, potom pozyvam vsetkych z hojko crew a priatelov, neskor aj nahodnych, ak by chybal 1, tak pozyvam z hojka a potom nahodnych.
//autoeditácia príspevku (25 Apr 2015, 21:22)
Heist potvrdeny, ucastnici DreamerEight, kralokat_sk, jeho kamos (nemam nick), takze nam staci posledny, start je 21:30.
EDIT: tu uz nestihnem asi prist kym niekto odpise, takze cakajte prihlaseni v hre, prednostne budem pozyvat ludi z hojko crew.
//autoeditácia príspevku (25 Apr 2015, 21:34)
EDIT: nechce mi nacitat online, 4 neuspesne pokusy, nemozem za to, idem sa pokusat dalej, heist chcem rozhodne spustit, predbezny novy start asi 21:45.
OK, tak oficialne, 21:30, prvy heist, DreamerEight, level 51, nemam headset, ak nas nebude dost, cakam do 22:00, potom pozyvam vsetkych z hojko crew a priatelov, neskor aj nahodnych, ak by chybal 1, tak pozyvam z hojka a potom nahodnych.
//autoeditácia príspevku (25 Apr 2015, 21:22)
Heist potvrdeny, ucastnici DreamerEight, kralokat_sk, jeho kamos (nemam nick), takze nam staci posledny, start je 21:30.
EDIT: tu uz nestihnem asi prist kym niekto odpise, takze cakajte prihlaseni v hre, prednostne budem pozyvat ludi z hojko crew.
//autoeditácia príspevku (25 Apr 2015, 21:34)
EDIT: nechce mi nacitat online, 4 neuspesne pokusy, nemozem za to, idem sa pokusat dalej, heist chcem rozhodne spustit, predbezny novy start asi 21:45.
Nabor - The Pacific Standard Job
26.4.(v nedelu), 15:00
Ide iba o poslednu cast heistu cize finale kde odmena je 1 250 000 $, Rozdelenie 40/20/20/20
Prihlaseny: Dejfo, JaroWD, kralokat_sk
26.4.(v nedelu), 15:00
Ide iba o poslednu cast heistu cize finale kde odmena je 1 250 000 $, Rozdelenie 40/20/20/20
Prihlaseny: Dejfo, JaroWD, kralokat_sk
Tak podla toho co som zatial zistil, prvy heist je The Fleeca Job a vyzaduje len 2 hracov, je to pravda? To som mohol uz davno spravit, moze mi niekto potvrdit ze je to len pre dvoch? Info som nasiel tu:
http://www.ign.com/wikis/gta-5/The_Fleeca_Job
THE FLEECA JOB
Players 2
Setup Cost $11,500
Total Reward $143,750
http://www.ign.com/wikis/gta-5/The_Fleeca_Job
THE FLEECA JOB
Players 2
Setup Cost $11,500
Total Reward $143,750
Je to tak
Dik, uz som to zistil, mohol som to davno spravit, mne ponukalo iny heist, lebo som asi nejaky zacal ako clen, mam uz aj to EVO X konecne, hrali sme na hard, ale bolo to lahke, dalsie asi budu tazsie, hlavne nazbierat dost ludi.
Inak existuje v prvom heiste BUG, pisu o tom aj na podpore Rockstar, vela ludi ma problem po prvej casti, biela obrazovka a udajny problem s pamatou, ale mne to nastastie ulozilo a mohli sme pokracovat.
Inak existuje v prvom heiste BUG, pisu o tom aj na podpore Rockstar, vela ludi ma problem po prvej casti, biela obrazovka a udajny problem s pamatou, ale mne to nastastie ulozilo a mohli sme pokracovat.
Hladam team, ktory prejde od zaciatku vsetky heisty v poradi v rovnakej zostave. Je to planovane asi na cely buduci tyzden. Hrat sa bude v priblizne vecernych hodinach od 18+
Zostava: Dejfo, Yos, Tomino
Complete all heist setups and finales in order, bonus of $1,000,000 (All in Order Challenge).
Complete all heist setups and finales with the same team, bonus of $1,000,000 (Loyalty Challenge).
Zostava: Dejfo, Yos, Tomino
Complete all heist setups and finales in order, bonus of $1,000,000 (All in Order Challenge).
Complete all heist setups and finales with the same team, bonus of $1,000,000 (Loyalty Challenge).
čaute, ja som sa chcel spýtať, či môžu robiť heist spolu konzoloví hráči s hráčmi na pc ?
a nájde sa tu niekto, kto organizuje heisty na konzoly ? ak hej, môj PSN je s4nch3z777_svk
som k dispozícií hocikedy od pondelka do štvrtku, online som hrával len zriedka, môj level je 30, preto by som radšej zahral heist so slovákmi, než s nejakými 13 ročnými maniakmi so zahraničia
som k dispozícií hocikedy od pondelka do štvrtku, online som hrával len zriedka, môj level je 30, preto by som radšej zahral heist so slovákmi, než s nejakými 13 ročnými maniakmi so zahraničia
Hladam partiu ludi na heisty o 18:00 večer najde sa tu niekto?moje meno na gta je kralokat_sk
Zajtra mozeme dat, ale az od siedmej najskor. S i-cubeom som predbezne dohodnuty. Najradsej by som isiel na Humane Raid.
//autoeditácia príspevku (29 Apr 2015, 14:10)
Chyba nam este jeden, teda ak Vampires suhlasi. Ale dajme to radsej na osmu, lebo neviem ako na tom budem s casom.
//autoeditácia príspevku (29 Apr 2015, 14:10)
Chyba nam este jeden, teda ak Vampires suhlasi. Ale dajme to radsej na osmu, lebo neviem ako na tom budem s casom.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Hram v podstate kazdy vecer. Nick p4ra.sk. Je mi jedno, ake heisty. Len nech nehram s detmi a trollmi.
Tak nam to nakoniec dobre dopadlo. Info pre ostatnych: ked blbne pripajanie spoluhracov do lobby, tak treba zmenit session. Dnes session zakladal i-cube, ja som sa tam pripojil, zalozil som heist a celkom to blblo. Nakoniec sme dali prvy setup ale potom sa zas nedalo pripojit. Pomohlo az ked som sa pripojil inam.
Mini tip: Ak si kupite outfit Heist Heavy (v ammunation ho maju) a buletproof helmet vo Vespuci Masks, a ulozite si ten outfit, mozte ho pouzivat v heistoch (ak je povolene v lobby Player saved outfits moznost). Budete sice o dost pomalsi, ale vydrzite ovela, ovela viac. Odporucam sa zasobit aj snackmi a vestami (mozte mat viac viest, ktore sa daju doplnat cez menu stlacenim M) 
Hladam opat team, konkretne dvoch ludi.
ucel:
pripadne:
CRIMINAL MASTERMIND - $10,000,000
Zostava: Ja, Dejfo,GothaR,Slayter
ucel:
pripadne:
CRIMINAL MASTERMIND - $10,000,000
Zostava: Ja, Dejfo,GothaR,Slayter
V akych casoch planujete hrat? Ja by som sa pridal, ale k hre sa vacsinou dostanem az po osmej vecer.
No podla poziadavok jep otrebne mat dost schopny team. Cize najskor ludia, potom casy. Po osmej vecer je aj pre mna celkom dobre.
Vypit viem, strielat viem...
Najlepsie viem lietat (skill 100/100) a mam k dispozicii aj obrnenu Kurumu. Level mam zatial asi 29 ak si dobre pamatam.
Berem ta. Len koluje nejaka problematika ohladom nezaratania danych bonusov. http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV ... _not_gain/
Ale uz som to tu riesil. Obava vsak stale pretrvava.
Ale uz som to tu riesil. Obava vsak stale pretrvava.