GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V
Ja som objednával z PGS, ešte minulý rok na konci júna za 35€. Krabicovku som ale kupoval iba kvôli tomu, že mám DSLko a stiahnuť 40-50GB by mi trvalo dosť dlho. Aj tak budem musieť určite niekoľko GB dosťahovať. Serie ma, že hra nepôjde aktivovať na Steame, ale iba priamo v RGSC.
Keby som si to mal teraz kúpiť, išiel by som asi cez GamesPlanet.com. Majú to tam za 32 libier (cca 44€) s tým, že dostaneš aj bonusy a pošlú ti aj kód kvôli pre-loadu.
https://uk.gamesplanet.com/game/grand-t ... -v--2625-1
Keby som si to mal teraz kúpiť, išiel by som asi cez GamesPlanet.com. Majú to tam za 32 libier (cca 44€) s tým, že dostaneš aj bonusy a pošlú ti aj kód kvôli pre-loadu.
https://uk.gamesplanet.com/game/grand-t ... -v--2625-1
SlusneSphinx napísal:ouch tak trocha záhul na hdd a pomale dsl ktore kraluje SK
Som zvedavy na kolkych DVD to bude a kolko bude treba dostahovat. Mam 5 Mbit linku, takze uz stahovanie 5-6 GB za poobedie nestiham a nechavam to vacsinou na noc. Snad to zachrani silna kompresia na DVD
priznám sa, že testnem aj pirátsku, len že na čo sa tešiť ale myslím, že už len taká úcta ku GTA by bola, že by si to naozaj čo najviac ľudí kúpilo...i keď na druhú stranu tá ignorancia PC komunity, horší je už snáď len EA s NHL
nie je sa comu cudovat ani...3 dni konzolova verzia predaje miliarda USD ani ty ani ja by nechceli chodit do prace zadarmo a myslim ked to pojde takto dalej bude to len vo velkom meritku pokracovat a na PC sa bude vydavat minimum no offenceDropDead napísal:priznám sa, že testnem aj pirátsku, len že na čo sa tešiť ale myslím, že už len taká úcta ku GTA by bola, že by si to naozaj čo najviac ľudí kúpilo...i keď na druhú stranu tá ignorancia PC komunity, horší je už snáď len EA s NHL
-
pepo191992
Medium Star
mam, to na ps 3 kupene takze na pc len stiahnem odskusam ten first person pohlad a porovnam 
"no offence" ?
je to irelevantné, pokiaľ situácia v hernom priemysle bude pokračovať ako doteraz, tak EA už bude viac, než úspešná v ochrane pred "pirátením", čím by sa mohli inšpirovať aj iní výrobcovia, nehovoriac o tom, že škoda, že už vyšli z módy dema, kde si ľudia môžu otestovať hru a podobne
nakoniec prihliadnuc k tomu, že konzoly nemajú šancu prežiť ešte dva roky, tak sa situácia vráti späť do normálnu a nie ako teraz
je to irelevantné, pokiaľ situácia v hernom priemysle bude pokračovať ako doteraz, tak EA už bude viac, než úspešná v ochrane pred "pirátením", čím by sa mohli inšpirovať aj iní výrobcovia, nehovoriac o tom, že škoda, že už vyšli z módy dema, kde si ľudia môžu otestovať hru a podobne
nakoniec prihliadnuc k tomu, že konzoly nemajú šancu prežiť ešte dva roky, tak sa situácia vráti späť do normálnu a nie ako teraz