GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V
dakujem za rady este sa chcem spytat ako niekomu mozem dat zbran da sa nejako pustit a ten druhy ju zoberie a kde sa da kupovat municia vsimol som si ze nie v obchode ale len pred kazdou ulohou alebo heistom?
chcel by som sa spytat este ked su kupim drahe auto ako si ho poistim pred kradezou alebo ked mi vybuchne musim ho kupovat znovu za tu istu cenu neda sa poistit proti vybuchu?
co sa tyka heistov ked som jeden presiel ten prvy s dvoma hracmi nemozem sa k nemu vratit stale mi ukazuje dalsi neda sa to?
dakujem za odpovede
chcel by som sa spytat este ked su kupim drahe auto ako si ho poistim pred kradezou alebo ked mi vybuchne musim ho kupovat znovu za tu istu cenu neda sa poistit proti vybuchu?
co sa tyka heistov ked som jeden presiel ten prvy s dvoma hracmi nemozem sa k nemu vratit stale mi ukazuje dalsi neda sa to?
dakujem za odpovede
Municia sa da pustit F10 alebo F11 alebo tak nejako(mozno aj zbran)... plus minus
Musiciu si kupis klasicky v Ammu-Nation - > prijdes ku predavacovi, stlacis E, vyberies si danu zbran a hned druha polozka su naboje (priblizne
)
Auto si mozes kupit na nete. Vytiahni mobil, chod na internet a stranku Traveling.. Potom sa ti zobrazi cca 5 dalsich stranok. Tam si kupujes lode, auta, military veci, lietadla, atd..
Ked si odtial kupis auto tak ho mas automaticky vybavene lokatorom a poistene. Teda vidis jeho polohu na mape, mas ho v garazi (ak nejaku mas).. Mozes volat mechanikovi aby ti ho doviezol... Ked ho znicis tak ti ho Mors Murtual Ins dovezie na ich spawn point (musis im ale zavolat)..
Co sa tyka heistu tak to neviem.. Mozno by to slo ak by ta niekto pozval.. neviem
Musiciu si kupis klasicky v Ammu-Nation - > prijdes ku predavacovi, stlacis E, vyberies si danu zbran a hned druha polozka su naboje (priblizne
Auto si mozes kupit na nete. Vytiahni mobil, chod na internet a stranku Traveling.. Potom sa ti zobrazi cca 5 dalsich stranok. Tam si kupujes lode, auta, military veci, lietadla, atd..
Ked si odtial kupis auto tak ho mas automaticky vybavene lokatorom a poistene. Teda vidis jeho polohu na mape, mas ho v garazi (ak nejaku mas).. Mozes volat mechanikovi aby ti ho doviezol... Ked ho znicis tak ti ho Mors Murtual Ins dovezie na ich spawn point (musis im ale zavolat)..
Co sa tyka heistu tak to neviem.. Mozno by to slo ak by ta niekto pozval.. neviem
Aj to ma napadlo, ale to je len to, že pri minimalizovaní ťa hodí do menu. Robí to aj tak, cca každý tretí krát čo minimalizujem. Ale dík za tip.GothaR napísal:Skus v nastaveniach vypnut Pause on lost focus alebo tak nejak. To je funkcia na to ze ti to stopne hru ked prehodis okno a mozno to blbne.
Ak by to niekomu robilo a vyriešil to, ozvite sa pls.
caute ,ako sa da hrat naraz 2 ludia na 1 instalacke ?
chcem to hrat sucasne aj ja ,aj syn ale chcem mat dva rozlicne savy da sa to ?alebo musim dat dalsi instal na ine miesto na disku a tak spustat kazdy svoju hru zvlast
chcem to hrat sucasne aj ja ,aj syn ale chcem mat dva rozlicne savy da sa to ?alebo musim dat dalsi instal na ine miesto na disku a tak spustat kazdy svoju hru zvlast
Naraz (na 2ch PC) to nepojde, pretoze licencia je viazana na Social club ucet. A oddelene to pojde len tak, ze budete zdielat tych 15 miest na savy co ponuka jeden ucet. Ale v tom pripade treba davat pozor, aby ste si ich vzajomne neprepisali.
Hlavne na ten prvý autosave si treba dávať pozor. Radšej spraviť save pod vlastným názvom.
Naschvál som to teraz vyskúšal, čí by spravilo zvlášť autosave aj na druhu začatú hru. No nie, buď chce prepísať ten prvý alebo vypnúť autosave. Tak na to si treba dávať pozor.
Naschvál som to teraz vyskúšal, čí by spravilo zvlášť autosave aj na druhu začatú hru. No nie, buď chce prepísať ten prvý alebo vypnúť autosave. Tak na to si treba dávať pozor.
-
007miroslav007
Expert
Ja som ju kupoval, cena tam bola 4,99 samizda za vsetko vratane postovneho...a prisla mi hned druhy den domov postou...uNfEiL napísal:Kupoval niekto GTA V krabicu z xgames.sk? Trochu sa obávam toho, že pri spôsobe platby kartou píše spôsob dodania "mail". Nikde som sa nedočítal či posielajú kuriérom alebo Slov. poštou a aká je cena dodania.
GothaR, kupil som lietadlo pre nasu crew (iba na vyhliadky zatial) - Cesnu. Preleteli sme cez mapu, mas dake zaujimave spoty kde sa da polietat? Okolo toho kolotocu-kolesa je to uzasne v noci, tie svetla su neskutocne.
Presne, ja som si tiez chcel setrit SP, robim misie na zlatu medailu, ale vcera som cely den hral MP, prvykrat - a je to neskutocne! Dostal som sa do 17. urovne, zarobil asi stvrt miliona, hral som hlavne zavody, su tam auta, motorky, bicykle, lode, lietadla, helikoptery...
Mam opat nejake otazky...
1. Online chat - ak mazem s backspace, je tam nejake rychle opakovanie a zmaze viac pismen naraz, neda sa to vypnut?
2. Online chat - ak pouzivam gamepad, stlacim T, napisem spravu a nejde odoslat Enterom, len A tlacidlom gamepadu, nejde to nastavit na Enter?
3. Nejde nijako nastavit rucnu brzdu na B alebo X tlacidlo?
4. Je na heisty uplne nevyhnutny headset? Presli ste ich niekto bez neho?
Inak, ked neviete, za prejdenie 5 heistov je bonus milion a ak ich spravite s tym istym timom, tak dalsi milionovy bonus, to by sme neskor mohli zorganizovat, bud hojko alebo ak pozna niekto vacsiu crew SK/CZ mozno, len neviem ako dosiahnut aby to hrala ta ista skupina.
Mam opat nejake otazky...
1. Online chat - ak mazem s backspace, je tam nejake rychle opakovanie a zmaze viac pismen naraz, neda sa to vypnut?
2. Online chat - ak pouzivam gamepad, stlacim T, napisem spravu a nejde odoslat Enterom, len A tlacidlom gamepadu, nejde to nastavit na Enter?
3. Nejde nijako nastavit rucnu brzdu na B alebo X tlacidlo?
4. Je na heisty uplne nevyhnutny headset? Presli ste ich niekto bez neho?
Inak, ked neviete, za prejdenie 5 heistov je bonus milion a ak ich spravite s tym istym timom, tak dalsi milionovy bonus, to by sme neskor mohli zorganizovat, bud hojko alebo ak pozna niekto vacsiu crew SK/CZ mozno, len neviem ako dosiahnut aby to hrala ta ista skupina.
-
berija111
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zdravím mam taký problém, vždy keď zapnem hru tak pri načítaní úvodnej obrazovky mi ide zvuk normálne ale potom zrazu klesne o 70% cca a vadí mi to nakoľko sa pozabudnem, že mam repro potom na slušnú hlasitosť a potom keď vypnem hru idem dostať infarkt
))