Nevzdavaj sa Je to naozaj dobra hra a po par minutach hrania si na neostru grafiku zvyknes. Ostatne veci su tam na vysokej urovni a oplati sa ti to dohrat.
V tejto hre ide podla mna hlavne o pribeh, moznosti a rozsah prostredia...grafiku by som az tak neriesil
Naozaj je to skvela hra uz mam prejdenych cez 50%
Rozoberat grafiku na gta-ckach je blbost,tie hry su stavane na nieco uplne ine veci ako len grafika Kazdopadne GTA V mam davno uz dohrate na 77 % pockam este na pribehove DLC ktore by malo byt zadarmo a potom to asi predam nekomu.
packie34 napísal:UN2552:Nie je to take celkom iste ci to vobec daju zadarmo alebo ako platene DLC Ale zatial vsetko co vydali je zadarmo tak snad bude aj to DLC.
ako vsetko co vydali? zadarmo bol tak mp aj to koli tomu, ze ho nestihali dorobit do vydania. v minulom gta boli datadisky platene, preco by nemali byt aj teraz.
Každú chvíľu príde nejaký server s informáciou, že už o mesiac vyjde pre PC.. že v tamtom eshope už prijímajú predobojednávky a podobne.. ale stále nikde nič. Tiež na to čakám, už je myslím najvyšší čas, aby Rock* opäť oprášil kasničky a naplnil ich peniažkami z PC verzie!
A možno pracujú rovno aj na PS4 a XBone verziach. Alebo už možno na novom diely. Ja som to btw dohral akurát včera. Hodnotím to ako GTA4. Pre mňa už moc nezaujímavá séria, ale zabaví.