Otázka je, že ešte koľko tých beta víkendov bude, však? Myslím, že jeden. Hrať 3 dni pred spustením je síce pekné, otázka či to nedopadne ako s Diablom, že sa nebude dať pripojiť, bude to padať a hádzať chyby - dúfam, že nie.
Ja si radšej počkám a začnem to hrať 3 týždne po vydaní - to už budú 2-3 patche, čo vyriešia najhoršie chyby a neznechutím si hru hneď na začiatku ako Diablo (to už inak išlo včera preč z disku, začalo strašne nudiť).
Ak niektol chytil kluc na curse naviac a bol by taky dobry a posunul mi ho tak by som bol velmi vdacny Dozvedel som sa o tom len pred chvylou a We're sorry! No Prizes Remaining.
Chcel by som sa opýtať odkiaľ ste objednávali Pre-purchase edition Guild Wars 2. Viete poradiť nejaký obchod (aj český) kde sa dá zaplatiť kartou resp. na dobierku a dovezú mi tovar kuriérom ? Ale musí to byť tá verzia kde môžem vyskúšať posledný BETA víkend.
Keby že si čítal tak vieš že som sa presne na toto pýtal.
Hore máš link na hru v obchode. Ja som od nich bral, zaplatil cez PayPal a kľúč mi prišiel na mail. Potom sa pokúsim za lacno kúpiť len DVD a obal bez kľúča.
V cechach je stale v niektorych obchodoch Pre-purchase skladom a nie je digitalna verzia ale aj krabicova, staci troska viac hladat.
Nam ide tiez este zasielaka s krabicami Pre-purchase, cize urcite aj inym obchodom na svk.