hľadám automechanika

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

hľadám automechanika

Príspevok od používateľa Grim »

Ahojte

Po dnešnej skúsenosti s istým autoservisom :x som sa rozhodol radšej nájsť niekoho iného. Takže hľadám niekoho, kto by bol ochotný v prípade potreby opraviť moje daewoo tico...vzhľadom na to aké je to auto si myslím že priemerne vybavený nadšenec do áut bežné opravy zvládne...dúfam že sa nájde niekto, kto si bude chcieť aj takouto cestou privyrobiť, hlavne aby to bol človek ktorý má k tomu vzťah :smt049 a počas opravy nepokazí viac vecí ako opraví...ďakujem za pozornosť :cookies:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: hľadám automechanika

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

sice ti neporadim, pac tam od vas nikoho neznáju, ale aspon sa podel co a kde sa ti stalo, aby sa pripadne dalsi vyhli rovnakej chybe a nedali prachy a auto nejakym motakom :-)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...v stručnosti...auto neštartovalo, tak som ho dal do servisu, konkrétne AUTO-UP Tehelná 2, Hlohovec. Chcel som, aby mi zistili, prečo auto neštartuje, závadu odstránili, namontovali lanko ručnej brzdy a skontrolovali všetky brzdy, či niesú zodraté, ak sú tak vymeniť. Povedal že to dá na stredu, neviem či myslel že to bude hotové, ale hotové to nebolo ani z polovice. Prišiel som tam, nikde nikoho, tak bol tam jeden mechanik a ten sa akurát hrajkal s BMW svojho kamaráta zohnutý v motorovom priestore...keď som sa ho opýtal či to tico mám hotové, niečo do motora zamrmlal, nič som mu nerozumel, ale v podstate čo som započul bolo asi toľko že to hotové nieje. Ešte som na neho vyklopil 2 dodatočné otázky, ako že kedy to teda bude a čo tam bolo zlé. Povedal že vymenili baterku, že bola zlá baterka...neviem, ale keď som ja štartoval tak všetky kontrolky svietili tak ako za normálu, dokonca mi aj hralo rádio a svietili svetlá. Že by zisťovali príčinu tak to asi nehrozí, že by pozreli alternátor alebo klinový remeň, jednoducho vymenili baterku a keď mne sa to za dva dni zase vybije tak čakajú že sa tam asi vrátim. Potom mi chcel ukázať v akom štádiu výmeny je s tou ručnou brzdou. Chcel otvoriť zadné dvere a jak tam mieril rukou tak som si všimol že mi odlomili kľučku na zadných pravých dverách...ktovie čo s tým robili, nedávno som si všetky kľučky opravoval a kontroloval, takže viem že boli v použiteľnom stave. Samozrejme sa nenechal vyviesť z miery a rýchlo ju zatlačil na miesto, keď som sa ho pýtal čo to má znamenať tak ma ignoroval a auto otvoril cez predné dvere zvnútra. Sadol do auta so slovami že lanko objednali. Pritom som tomu trubirohovi v pondelok hovoril že náhradné lanko je v kufri. Potom som sa ho pýtal ešte na to, či kontrolovali tie brzdy. O tom zase nič nevedel, musel som mu ja ukázať, kde to jeho kolega napísal, tí ktorí by si mysleli že to bolo nejak neprehľadne napísané, tak bolo to hneď za tým ako bolo napísané výmena lanka ručnej brzdy...kontrola bŕzd...keďže o tom nevedel tak to ani nerobil, takže vraj sa k tomu dostane zajtra, dal som mu číslo nech mi zavolá keď to bude hotové...ale keď povedal že auto je pojazdné mal som 100 chutí vypýtať si kľúčiky a ísť domov...zajtra to tu dopíšem, lebo toto bude mať ešte zaujímavý záver...a ak by niekoho zaujímalo prečo nechodím inde, tak preto, lebo inde opravu s dovezeným náhradným dielom nespravia, aj keby bol nový. Jednoducho všetky ostatné objednávajú vlastné náhradné diely, a každý vie že do auta ako je tico, aj keď ho mám veľmi rád sa neoplatí investovať veľa peňazí...chcel som ho len mať pojazdné...chcel som tak veľa? :cry:

//...práve som odtiaľ prišiel, auto bolo opravené, platil som okolo 80€, vymenil baterku a keď som sa ho pýtal či aj kontrolovali prečo bola zlá a ako bola zlá tak mi povedal len toľko že nevie a že nič tam nebolo, kľučku neopravili ale teraz sa už nemohol jednoducho vykrútiť ignoráciou tak povedal že to on nespravil..."Takže sa to spravilo samé, z toho auta asi samé odpadávajú veci, že?" "Čo je toto za tón? Čo to má znamenat? Už mám toho ale dost!" Začal po mne vrieskať že čo si to dovolujem že prídem sem a vypytujem sa že čo toto a čo hento. Tak som mu povedal že ma to zaujíma a keď to robil tak mi to má povedať že čo bolo vo veci. Samozrejme hneď sa všetci čo tam boli, moc ich nebolo ale aspoň dve ženy, začali obzerať že čo sa robí. Nechcel som to daľej rozmazávať tak som to nejako ukecal. Ešte mi predtým volal že je hotové, a povedal že treba vymeniť brzdy, na to som mu povedal nech to zloží a že si prídem pre to. Samozrejme auto štartuje, kľučka je odlomená, brzdy brzdia o 50% horšie ako brzdili než som tam došiel, takže v prvom rade potrebujem niekoho kto mi vymení a skontroluje všetky brzdy.
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Si robis srandu ? este on zacal kricat na teba a ty si to chcel ukecat ? Mal si mu pekne pohrozit obchodnou inspekciou, hned by skrotol...

sry za ot, ale nedalo mi...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...po bližšej obhliadke som zistil že vylomil aj prednú kľučku a pri výmene brzdy rozstrihol koberček, inak sa tá ručná brzda namontovať nedá, ale aby to troška popozeral to nie, ja som ten koberček totiž rozstrihol na inom mieste, tak aby to nebolo vidieť, on to rozstrihol na tom najviditeľňejšom mieste...

//autoeditácia príspevku (30 Jún 2010, 11:11)
...dnes som bol v inom servise, vznikol nedávno, prvý dojem je veľmi dobrý, obsluha v pohode, sú schopní aj vymeniť už kúpený diel, čo ostatné servisy nerobia a navyše ich mám ešte bližšie k domu...dal som vymeniť komplet brzdy, zajtra by to malo byť hotové tak to tu potom dopíšem, ako som dopadol...

//autoeditácia príspevku (02 Júl 2010, 17:05)
...práve som prišiel...spravil mi iba predné brzdy, na zadné neboli ložiská, tak to nemohol vymeniť, ale povedal že je to v pohode, že bubny sú ešte v normálnom stave...vraj som mal zablokované predné brzdy...prešmirgľoval mi prasiatka, prečistil to a cestou domov som ich skúšal a musím povedať že je to obrovský rozdiel oproti tomu čo to bolo predtým. Vraj tie brzdy neboli vôbec prečistené, takže tí v tom debilnom servise na to ani nenapľuli...platil som 18€ a som veľmi spokojný...pre Hlohovčanov je to servis na T. Vansovej, úplne na konci uličky...
Napísať odpoveď