Hľadám divadelné hry
-
Greece Titan
Light Star
Hľadám divadelné hry
Zase tu spamujem a otravujem, ale fakt by som potreboval úryvky z divadelných hier Pavla Országha Hviezdoslava, ako napríklad Oblaky, Otčim, Na Luciu a pod. Dúfam, že tým neporušujem pravidlá lebo minule sa nejaký moderátor hral na múdreho, že si musím prečítať čítanku, ale vážne potrebujem pomoc, tak dúfam, že sa tu objaví niekto kto je ochotný...
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hľadám divadelné hry
a to je problem ist do knižnice, antikvariatu a pod., vypožičiat si knihu? alebo z netu si stiahnut nejaku? nebuť lenivy
-
Greece Titan
Light Star
Nuž knižnica ta naša ak tam nieco najdem tak z roku 1000 pred kristom a to je alternativa a antikvariat to ani poriadne neviem co je:D a co sa tyka z netu tam som hladal a som z toho taky zneteny, teda zmateny, ze uz neviem co ine
-
lekoklatik
VIP
zjeb si dostal za retardovany nazov temy. Nehraj sa tu na .....a ukrivdeného. Antikvariát je pokiaľ viem výkup, predaj kníh. Tam bývajú takéto klasiky, vykopávky.
Choď pozrieť do iného mesta keď v tvojom je knižnica akú spomínaš. Ty to potrebuješ, nie my, tak preto niečo urob.
Choď pozrieť do iného mesta keď v tvojom je knižnica akú spomínaš. Ty to potrebuješ, nie my, tak preto niečo urob.