Hľadám kvalitný prírodný prípravok na kĺby [kolená]
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Hľadám kvalitný prírodný prípravok na kĺby [kolená]
Ahojte,
Máte prosím Vás niekto skúsenosti s nejakým kvalitným prípravkom na kĺby, konkrétne kolená? Bikujem síce len mesiac a pol aj s cestou, ale mám za sebou 1300+ km a včera som si prvý krát mimo stehien cítil aj kĺby na kolenách, len tak jemne náznakovo, ale nerád by som skončil po 5-10tich rokoch bikovania ako kalika, tak radšej predísť v začiatkoch. Cena +- nehrá rolu. Preferujem prírodné produkty, žiadna chémia, nič s čím má pečeň starosť, etc.
V tejto sfére sa fakt nevyznám, preto sa pýtam Vás,
Ďakujem!
Máte prosím Vás niekto skúsenosti s nejakým kvalitným prípravkom na kĺby, konkrétne kolená? Bikujem síce len mesiac a pol aj s cestou, ale mám za sebou 1300+ km a včera som si prvý krát mimo stehien cítil aj kĺby na kolenách, len tak jemne náznakovo, ale nerád by som skončil po 5-10tich rokoch bikovania ako kalika, tak radšej predísť v začiatkoch. Cena +- nehrá rolu. Preferujem prírodné produkty, žiadna chémia, nič s čím má pečeň starosť, etc.
V tejto sfére sa fakt nevyznám, preto sa pýtam Vás,
Ďakujem!
Re: Hľadám kvalitný prírodný prípravok na kĺby [kolená]
Cauko, ja uzivam flex4joint. Dost mi to pomaha narozdiel od Colafit-u, ktory som bral vyse 3 mesiacov. Teraz co uzivam Flex4joints, pocitujem zlepsenie uz za mesiac. Ale najviac zabera Animal flex.
-
uplink
VIP
Prečítal som si o tom Animal Flexe, vyzerá super. Ak by si mi mal odporučiť, tak ten Flex4Joint, alebo Animal Flex? O cenu fakt nejde. Či dám 30, 40, alebo 50 eur za to balenie, čo mne vydrží aj dva mesiace možno, tak je to šum a fuk.
-
PhYs0c
King
tiež som používal flex4joints, po 2 týždňoch som cítil zlepšenie (neboli kolená pri takých situáciach ako inokedy) po mesiaci výrazne lepšie až tak že som to od radosti prestal užívať
samozrejme bolesť sa vrátila, ale nasadím to znova, idem koncom júla na vyšetrenie ortopédovi, lebo už mám nehorázne bolesti a to momentálne nešportujem
animal flex každý chváli ale s tým skúsenosti nemám..
chémia nechémia bylinky na toto asi nepomôžu, ešte sa hovorí o žraločej chrupavke, to kupovala moja matka..hydrolyzovaný kolagén, to plánujem vyskúšať (podľa toho čo odporučí ortopéd a aká bude diagnóza) a počul som aj o vajcovej škrupine pokvapkanej citrónovou šťavou
neviem čo to je za cyclo mániu ale tiež si plánujem zaobstarať bike
animal flex každý chváli ale s tým skúsenosti nemám..
chémia nechémia bylinky na toto asi nepomôžu, ešte sa hovorí o žraločej chrupavke, to kupovala moja matka..hydrolyzovaný kolagén, to plánujem vyskúšať (podľa toho čo odporučí ortopéd a aká bude diagnóza) a počul som aj o vajcovej škrupine pokvapkanej citrónovou šťavou
neviem čo to je za cyclo mániu ale tiež si plánujem zaobstarať bike
-
uplink
VIP
PhYs0c - ďakujem za názor a skúsenosti, vážim si ich veľmi. Hmm, pri tom Animale ma trochu odrádza že v tom jednom "paku" či ako to volajú je 8 tabliet. Ak by som to zarátal s tým čo žeriem za byliny denne, tak to by už bolo vysoko nad môj morálny limit
...uvidím či sa vyjadrí ešte niekto a keď nie, tak asi skúsim ten Flex4Joint 
Btw. mám si vziať tabletky, či prach? Či to je jedno?
A čo sa týka biku, dnes ma nejako bolia stehná, kolená si tak "cítim" trochu, ale hrozne moc ma to ťahá. Ja osobne rád bikujem preto, že sa totálne vypotím a je mi tak fajne teplo a večer zaspím do pol hodiny. Bez biku zaspávam 1-4 hodiny a to som dosť zúfalý. Chodím stále čurať a neskôr sa musím častokrát aj najesť, dosť obmedzujúce. Čiže pre mňa jednoznačná droga. A je mi už aj jemne vidieť tehličky na bruchu, čo som spálil tuk
Ale len ráno keď sa vy*eriem 
Btw. mám si vziať tabletky, či prach? Či to je jedno?
A čo sa týka biku, dnes ma nejako bolia stehná, kolená si tak "cítim" trochu, ale hrozne moc ma to ťahá. Ja osobne rád bikujem preto, že sa totálne vypotím a je mi tak fajne teplo a večer zaspím do pol hodiny. Bez biku zaspávam 1-4 hodiny a to som dosť zúfalý. Chodím stále čurať a neskôr sa musím častokrát aj najesť, dosť obmedzujúce. Čiže pre mňa jednoznačná droga. A je mi už aj jemne vidieť tehličky na bruchu, čo som spálil tuk
Ja mam tabletky, lebo mi vydrzia 2 mesiace. Kazdy den berem 2 cize dajme tomu, ze dva mesiace mame 60 dni X 2 si vie dat kazdy dokopy
Ale praskova verzia je silnejsia. Na tvojom mieste by som najprv skusil tabletovu verziu a potom az praskovu. Btw, ked otvoris krabicku tak sa nezlakni zapachu :p
-
PhYs0c
King
tiež mám tablety, píšu 4 krát denne, ja som užíval 2 každý deň, podľa mňa stačí úplne..najmä keď si ešte neni na tom tak zle ako ja..a keď ťa to ťahá, to budú skôr šlachy ako kĺby...
inak ortopédovi treba ísť súkromnému, klasický ti nič nezistí ani zisťovať nebude..tento okrem pohybových testov robí aj MRI..ešte že step mom uňho robí sestričku tak ma môže objednať...ale každá konzultácia stojí 25€
..vraj ešte pichá nejaké injekcie čo vydržia pol roka a si bez bolestí
inak ortopédovi treba ísť súkromnému, klasický ti nič nezistí ani zisťovať nebude..tento okrem pohybových testov robí aj MRI..ešte že step mom uňho robí sestričku tak ma môže objednať...ale každá konzultácia stojí 25€
-
uplink
VIP
LukasqoO - díky moc chlopisko
...
Za malo, rad som pomohol. Nebudem v sebe nieco dusit, ked s tym mam aspon nejake skusenosti 
-
vendo
Guru
rybi olej
vynikajuce ucinky, na klby aj na srdce, absolutne prirodne (hlavne ked si kupis ten vo flasticke)
ale btw, ak ta bolia klby z biku, tam bude asi iny problem, nemas zly posed? pripadne neslapes nejak zle? naprd vytocene kufre na tretrach?
vynikajuce ucinky, na klby aj na srdce, absolutne prirodne (hlavne ked si kupis ten vo flasticke)
ale btw, ak ta bolia klby z biku, tam bude asi iny problem, nemas zly posed? pripadne neslapes nejak zle? naprd vytocene kufre na tretrach?
Ja mam vyborne skusenosti s animal, vzdy ma prestanu boliet do 2 dni.
Ale ako bolo spomenute, bike je prave vhodny na kolena. Takze ak bolia, skus zmenit posed, vysku sedadla a pod.
Ale ako bolo spomenute, bike je prave vhodny na kolena. Takze ak bolia, skus zmenit posed, vysku sedadla a pod.
-
vendo
Guru
inac, k tymto "klbovym vyzivam"
nedivil by som sa keby do nich cpali analgetika, a preto vas tak zazracne a rychlo prestanu boliet kolena, a ked ich vysadite vsetko sa vrati
predsa ak nieco uzivam mesiac a ma to mat ucinky liecive na to koleno, tak to koleno sa aspon trosku "vylieci" (ako kazdy organ aj koleno ma schopnost regeneracie) a nie ze vysadim a vsetko ako kedysi
nedivil by som sa keby do nich cpali analgetika, a preto vas tak zazracne a rychlo prestanu boliet kolena, a ked ich vysadite vsetko sa vrati
predsa ak nieco uzivam mesiac a ma to mat ucinky liecive na to koleno, tak to koleno sa aspon trosku "vylieci" (ako kazdy organ aj koleno ma schopnost regeneracie) a nie ze vysadim a vsetko ako kedysi
-
uplink
VIP
vendo - hmm, teraz si mi vložil chrobáka do hlavy. Rybí olej znie super a dá sa zohnať za fajn cenu, je lepší ako tie prípravky na kĺby a rovnako komplexný? Šlapem "zle" z toho pohľadu, že do kopca šlapem na zlom prevode, aby som šlapal menej a viac išiel, presne ako sa šlape naopak do kopca, šlapeš jak ďábel a ideš pomaly. Mám to zmeniť, je to deštruujúce?
To by malo asi kopec sportovcov problem s dopingom nie ?
http://www.bikeradar.com/fitness/articl ... ees-17010/
http://www.bikeradar.com/fitness/articl ... ees-17010/
uplink: ja by som do toho rybieho oleju nesiel, ale je to tvoja volba. Uzival som taketo "tabletky" na znizenie cholesterolu. Naozaj to pomohlo na cholesterol, ale na klby nie. To skor tu zralociu chrupavku.
-
PhYs0c
King
je to velmi pravdepodobne..lenze v mojom pripade bude liecba trvat minimalne rok az dva predpokladam, a do tej doby jednoducho potrebujem utlmit bolest..a to sa da dvomi vecami, vyliecit alebo utlmit liekmi do tej doby kym sa vyliecivendo napísal:inac, k tymto "klbovym vyzivam"
uplink: TOP mas animal flex, dalsia super volba je flex4joints od MVP. omega3 ma takisto pozitivny vplyv na klby. Kazdopadne necakaj zlepsenie hned pokial mas bolesti. Takisto zalezi o aky typ bolesti, resp. o co konkretnejsie sa jedna. Uz len logicky, ked ma niekto zapalene slachy a podobne, tu uz vacsinou byva neskoro a nepomoze ani Animal Flex.
-
uplink
VIP
Hmm, tak budem tlačiť aj rybý olej, aj ten Flex4Joint
problem solved 
-
vendo
Guru
nechapem tomu slapaniu, podaj mi to takymto stylom:uplink napísal:vendo - hmm, teraz si mi vložil chrobáka do hlavy. Rybí olej znie super a dá sa zohnať za fajn cenu, je lepší ako tie prípravky na kĺby a rovnako komplexný? Šlapem "zle" z toho pohľadu, že do kopca šlapem na zlom prevode, aby som šlapal menej a viac išiel, presne ako sa šlape naopak do kopca, šlapeš jak ďábel a ideš pomaly. Mám to zmeniť, je to deštruujúce?
slapem moc silovo do kopca (tazke prevody nizka kadencia)
slapem moc frekvencne (moc lahky prevod krutis nad 100 kad v kopci)
rybi olej (omega3), nieje "liek" na klby, ma ucinok asi taky, ze zlepsuje nejaku vrstvu v chrupavke ktora je zodpovedna za prenos zivin do tej chrupavky, teda neucinkuje priamo
a inac s tym slapanim to fakt nemusi byt, vacsinou je to zly posed (nizko/vysoko/moc vpredu/vzadu) alebo zle nastavenie kufrov, kedy ta tretra nuti robit tebe neprirodzene pohyby
-
uplink
VIP
Mám v predu veľký prevod a v zadu stredný až malý [teda nízka kadencia a vysoká sila]. Nerád šlapem ako Armstrong.
Okay, skombinujem to teda, aj rybku, aj ten Flex4Joint, Alebo Animal Flex.
saj - neodd*be mi pečeň tých 8 pirúl?
Okay, skombinujem to teda, aj rybku, aj ten Flex4Joint, Alebo Animal Flex.
saj - neodd*be mi pečeň tých 8 pirúl?