Hľadám programátora. (Riadne platený)
-
EssoLegend
Zablokovaný
Hľadám programátora. (Riadne platený)
Rozbieham menšiu firmu s game-hostingom. Kto vie programovať a chce si zarobiť zopár stovák € nech mi napíše do správy.
Vedieť programovať v php, jave a veľa ďalšieho...
Oveľa viac info ak sa niekto ozve.
Vedieť programovať v php, jave a veľa ďalšieho...
Oveľa viac info ak sa niekto ozve.
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hľadám programátora. (Riadne platený)
To nie je riadne uvedený zoznam vyžadovaných jazykov. Si tam môžem domyslieť čokoľvek chcem.EssoLegend napísal:Vedieť programovať v php, jave a veľa ďalšieho...
tipujem ze v tomto pripade je java = javascript 
-
EssoLegend
Zablokovaný
No ja ho práve preto hľadám lebo nemám tušenia, ale na druhej strane skúsený programátor vie o čom točím.
-
PhYs0c
King
a skúsený podnikateľ si spraví analýzu trhu a zistí, že tu je konkurencia, ktorú neprekoná cenou ani kvalitou 
-
uplink
VIP
Nie nemá. Dobrý gamehostingový portál môžeš postaviť na čomkoľvek. Php, python [django], Ruby [ruby on rails], etc.
java script, ktorý si mal evidentne na mysli, lebo s javou by si moc vody nenamútil na takom portáli, jedine že by si chcel nejaké vnútroprocesové aplikácie, ktoré by bežali na strane serveru, je tiež trochu pomimo.
A taktiež si neseriózny. Ak ponúkaš niečo komerčne a fin. ohodnotenie, je slušné napísať aspoň sumu, alebo jej rozsah v akom je odmena ponúkaná. Niektorý coder Ti bude kódiť za 3 evri na hodinu, iný ani za 200 evri na hodinu.
java script, ktorý si mal evidentne na mysli, lebo s javou by si moc vody nenamútil na takom portáli, jedine že by si chcel nejaké vnútroprocesové aplikácie, ktoré by bežali na strane serveru, je tiež trochu pomimo.
A taktiež si neseriózny. Ak ponúkaš niečo komerčne a fin. ohodnotenie, je slušné napísať aspoň sumu, alebo jej rozsah v akom je odmena ponúkaná. Niektorý coder Ti bude kódiť za 3 evri na hodinu, iný ani za 200 evri na hodinu.
-
EssoLegend
Zablokovaný
No ja mám viac toho na pláne preto som nenapísal cenu, lebo ak by som chcel všetko spraviť naraz vyšla by ma aj na 500 až 800€ čiže po častiach by som to chcel nejako vyriešiť, ale asi najlepšie bude spraviť všetko naraz nie?
Mohol by som sem napísať koncept a vy by ste usúdili či sa doplatím
Koncept:
1. Administrácia servera na webe. (zapnúť, vypnúť server...) Čiže prepojiť web s serverom asi najskôr cez mysql, asi
To je asi aj všetko
je to jednoducho napísane, ale viem že ja za tým drina.
2. Neskôr toho pribudne oveľa viac, ale nerád sa púšťam do niekoľko rozrobených prác, kedže to robím ako moje záľuby po-pri práci hoc ich nerobím čisto ja, ale niečo si spraviť viem aj sám
Mňa proste minecraft nadchol, server som mál u viacero game-hostingoch, ale tam to je bieda ohľadom výkonu...
Mohol by som sem napísať koncept a vy by ste usúdili či sa doplatím
Koncept:
1. Administrácia servera na webe. (zapnúť, vypnúť server...) Čiže prepojiť web s serverom asi najskôr cez mysql, asi
To je asi aj všetko
2. Neskôr toho pribudne oveľa viac, ale nerád sa púšťam do niekoľko rozrobených prác, kedže to robím ako moje záľuby po-pri práci hoc ich nerobím čisto ja, ale niečo si spraviť viem aj sám
Mňa proste minecraft nadchol, server som mál u viacero game-hostingoch, ale tam to je bieda ohľadom výkonu...
-
audiotrack
VIP
a tých 500 až 800 za túto administráciu?
-
EssoLegend
Zablokovaný
No to je len moja predstava... ja netuším koľko by to stálo, ale čo viem programátor málo neberie. Je tá cena azda nízka?
Potreboval by som spraviť hlavne tú adminku +súbor ktorý by sa pri štarte servera prepísal na mnou predvolený formát aby si správcovia serverov cez FTP v zložke server.properties nepridávali sloty atď.
Potreboval by som spraviť hlavne tú adminku +súbor ktorý by sa pri štarte servera prepísal na mnou predvolený formát aby si správcovia serverov cez FTP v zložke server.properties nepridávali sloty atď.
-
audiotrack
VIP
nie, ja sa len čudujem prečo si ochotný platiť 500€ za niečo čo je už spravené a môžeš si to stiahnúť: http://forums.bukkit.org/threads/web-ad ... fix3.4141/
-
EssoLegend
Zablokovaný
Poznám tieto moduly, ale ja na tom budem zarábať a nebudem mať kvôli tomuto problémy? 
Nerád kopírujem mám rad ak je to čisto moje.
Nerád kopírujem mám rad ak je to čisto moje.
-
uplink
VIP
EssoLegend - tie moduly sú tam pod GNU/GPL [ak nie, oprav ma prosím Ťa audio]. Tzn. že free to use. Aj naša firma funguje tak, že veci čo sme už raz v minulosti naprogramovali, dávame zadarmo. Tzn. že u nás si človek objedná portál a platí v prípade že funkcionalita bola celá zhotovená v minulosti len za nahodenie, design + layout [x]html/css a SEO.
-
EssoLegend
Zablokovaný
Ahá... díky už v tom mám jasno, zatiaľ to nechám tak neskôr ak budem mať viac času... poprípade dám to niekomu spraviť z tadiaľto.