Chcel by som vás požiadať o chvíľku pozornosti
Hľadám vhodný procesor na moju dosku, nejaký 2 jadrový, aktuálne tam mám 1 jadrovú sračku za ktoru sa dá len hanbiť
Peniaze teraz nemám, a finančne som natom tiež zle, ale to neznamená že si nemôžem kúpiť nejaký ten procesor, či už je to z bazaru alebo zo stránky. Ako som už spomínal tak chcel by som 2 jadrový (Nehovorte prečo, nehovorte prečo si nenašetrím na lepší pc, odpoveď je PRETO) Ďakujem.
Takže moja zostava pc:
''Procesor'': AMD Sempron(tm) Processor LE-1150
RAM: 2GB DDR2
Grafická karta: To už som na koncoch a neviem ako to zistiť samozrejme je integrovaná, pretože niekde píše že je to 128mb a niekde zase 825,6 mb.
A to najdôležitejšie základná doska: Podľa procesoru už viete že je to na AMDčka a podporuje DDR2 ramky.
a socket ? Netuším. Neviem ani aký je to typ. Takže by som bol rád ak by ste povedali ako to zistím, sice case otvorím a vidím ale typ dosky jednoducho neviem.
Asi ma budete považovať za blázna keď tu otváram topic o procesore na dosku, ale ani neviem aká doska to je. Ja zato nemôžem niesom najvetší nerd z okolia. V pc sa celkom vyznám ale ak ide o procesor som pekne povedané v riti. Budem rád za každý rozumný príspevok.
Zdarec,sranec dámi a pánové.