Hľadám - vylodenie v Normandii
Hľadám - vylodenie v Normandii
Ahojte, hľadám nejakú akčnú hru, kde by bolo krásne zobrazené hlavne legendárne vylodenie v Normandii a taktiež množstvo iných, skutočných bitiek podľa reálnej predlohy.. myslím, že to bolo v nejakom staršom Call of Duty, alebo Medal of Honor, teraz neviem, no skôr by som chcel niečo novšie, krajšie graficky spracované. Nie zase až prehnane obrovské nároky, ale ako napríklad Modern Warfare 2 som zvládal na high bez problémov, Black Ops už mám len medium
.. takže rok výroby možno 2007-2009. Ďakujem pekne za návrhy 
Re: Hľadám - vylodenie v Normandii
v starom Medal of Honor to bolo pekne urobene
tiez sa mi zda ze aj v CoD 2ke ale to uz si nie som isty
a z novych hier ma nenapada nic, snad Company of Heroes, ale to nie je first person shooterka
a z novych hier ma nenapada nic, snad Company of Heroes, ale to nie je first person shooterka
presne ako sa tu spomina.
Medal of Honor: Allied Assault
a CoD 2
na tu dobu skvela zabava, grafika, teraz vsak necakaj zazraky.
Medal of Honor: Allied Assault
a CoD 2
na tu dobu skvela zabava, grafika, teraz vsak necakaj zazraky.
Este v Darkest Hour co je nieco ako datadisk k Red Orchestra sa niekedy vyskytne normandia aj plno inych ma ako napr Ramelle ci ako posledna bitka z filmu zachrante vojina ryana
//Zabudol som je len cez internet hra lebo boti su uplne tupy a musis kupit original ale nieje drahy a tu som nasiel gameplay z normandie
//Zabudol som je len cez internet hra lebo boti su uplne tupy a musis kupit original ale nieje drahy a tu som nasiel gameplay z normandie
Nielenze to bolo pekne urobene, bolo to robene podla spomienok veteranov (v oboch), preto to vyzera viac-menej rovnako ako vo filme Zachrante vojaka Ryana.Auruz napísal:v starom Medal of Honor to bolo pekne urobene
Tu mas ukazku z MOH (v nom bolo vylodenie na plazi Omaha):
A tu je CoD2 (vylodenie 3 mile zapadne od Omahy):