Hľadáte vzťah alebo čakáte čo príde?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ERES
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Hľadáte vzťah alebo čakáte čo príde?

Príspevok od používateľa ERES »

Čo všetko robíte aby ste mali vzťah? Chodíte po diskotékach a hľadáte partnera alebo len čakáte na "osud"? :)
letri
Light Expert
Light Expert

Re: Hľadáte vzťah alebo čakáte čo príde?

Príspevok od používateľa letri »

No tak po diskotékach nechodím (možno 1-2x do roka na nejakú zábavu), nie som žiadna party girl, a určite by som tam nechodila hľadať partnera.
Vzťah som rozhodne nehľadala, na nič a na nikoho som nečakala, prišlo to samé od seba ani neviem ako..
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Na diskotéke nájdeš tak maximálne syfilis a kvapavku, nie frajerku. :) Treba sa nebáť spoznávať, počúvať, komunikovať. Kto sedí doma a čaká na osud, tak maximálne mu to tak prinesie nejakého úchyla skrytého za dievčenský nick na pokeci. Doteraz som sa s frajerkami spoznal buď na strednej/vysokej škole, poprípade cez kamarátov na oslave, akcii a podobne. Nepretrhnem sa, aby som niekoho mal, ale väčšinou sa to tak podarí, že niekoho mám, predtým 2 a pol roka, teraz zatiaľ 2 roky.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

najlepsie je sa dostat ku vztahu cez spolocnych znamych,v skole,na pracovisku,ale da sa aj cez net,nie je pravda ze by tam boli iba čudáci a uchylaci.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

ze to samo pride to je pekna sr.čka :lol: nic horsie som nepocul
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

"Pride to samo" to je veľmi relativne. Ja nemôžem povedať že by som nieco hľadal, ale ked sa mi nejaká baba vonku zapáči tak ju oslovim. Nehľadal som ju, len som ju niekde stretol, ale nečakam že príde sama za mnou... Každopádne človek sa s ľuďmi zoznamy hlavne v spoločnosti.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Bushido
a aku mas cca percentualnu uspesnost s tym ze oslovis nejake uplne nezname dievca? to by ma celkom zaujimalo
letri
Light Expert
Light Expert

ze to samo pride to je pekna sr.čka :lol: nic horsie som nepocul
Keď nehľadáš nikoho, keď nerozmýšľaš nad vzťahom, jednoducho spoznáš človeka, ale nie za tým účelom, že vidíš za tým perspektívneho partnera, proste jednoducho sa zhovárate a po čase zistíš, že cítiš niečo viac .. tak to ako prišlo? cielene? ach.. :roll:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Podľa mňa je väčšia pravdepodobnosť nájdenia si partnera metódou "príde to samo" ako oslovovať cudzie dievčatá za účelom randenia.. :D
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

no lenze ked niekoho spoznas a zrazu prides na to, ze chces od neho viac, tak to urcite neni "ze to samo prislo" :lol: to je uz zalubenost a urcite je tam ciel

brm to si dal :wink:

//jasne chapem to ;)
letri
Light Expert
Light Expert

Lenže ak sa bavíme o tom, že "príde to samo" je podľa teba hľúposť, tak v takom prípade, že vidím človeka, páči sa mi chcem ho, tak sa s ním spoznám (cez známych, sama alebo akýmkoľvek iným spôsobom), dáme sa do reči a vtedy je tam ten cieľ a neprichádza to samo, ale kvôli tomu, že som si to zaumienila.
Ale ak to má prísť "samé", tak sa bavím s človekom ako kamarátka alebo známa, po čase tam príde tá zaľúbenosť a až potom je tam možný cieľ stať sa niečím viac..čiže v podstate to prišlo samo, keďže ja som neplánovala, že sa zaľúbim do toho človeka. Rozumieš? :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

ono bude asi aj tak trochu rozdiel ako hladaju vztahy muzi ako ako zeny. Muz musi byt o nieco aktivnejsi,podnikavejsi,zatial co zena nie.
ERES
Amateur
Amateur

Poznám jedno dievča. Spoznal som ju na strednej lebo máme spoločných priateľov. Býva na dedine takže je ťažko sa s nou stretnúť alebo porozprávať sa. Iba cez net. To dievča húli tak ako ja. Spoznal som ju náhodou v škole ale to je nadlho. Páči sa mi ale neviem ako by som ten náš "kamarátsky vzťah" posunul ďalej. Myslím, že radšej počkám kým nezačne škola a tam budem už viac aktívnejší.
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Posmel sa a zavolaj ju na vodne :smt033
ERES
Amateur
Amateur

Zavolal som ju už počas školy na Joint...:) Povedala že pôjde bez problémov. A aj do konca prázdnin mám prísť za ňou do jej dediny za 10ku matroš. :D Uvidíme ako to vyjde. :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Kto chce vztah, hladá ho, kto ho nechce nerobí nič a užíva si po svojom.
Ja si myslím, že ked chcem mať dievča tak sa musím medzi nimi pohybovat alebo iným sposobom ich spoznávať.
Jedine čo može prísť samo od seba je láska k nejakej žene, ale inak vztah treba hladat on sám nepríde bez snahy si myslím.
To máš to isté ako ked chceš prácu, tiez ju musís hladat. :)
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

Ja ked som nikoho nehladal, ani som na to nemyslel, ze by som babu chcel, tak som stretol svoju teraz uz ex. Stretli sme sa uplne nahodou. Bol som pozret kamosku v praci a ona bola vtedy jej kolegyna. Zapacila sa mi, tak som ju pozval von.
Teraz uz dlhsie nikoho nemam, tak som to skusal cez socialne siete a kadejake zoznamky a nic z toho nebolo.

Takze z mojho pohladu je lepsie na to nemysliet, nesilit to, nehladat cielene niekoho a pride to takpovediac "samo".
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

Áno, presne tak, dunno mi tie vety vzal z úst :D Je to tak, netreba nič siliť. To sa len tak hovorí, že "všetko príde samo", samozrejme, že nič sa nestane len tak samo od seba, ale to znamená tak, že to všetko príde tak spontánne a najmä vtedy, keď to človek najmenej čaká. Nikdy to nie je takto, že si dnes poviem: "dnes večer idem do mesta a nejakú zbalím" .. nie, vtedy práve nikto nikoho nezbalí a aj keď náhodou možno áno, tak len maximálne niekoho oblbne, ale vzťah z toho nebude. Vtedy to príde, kedy to má prísť. Je to takto aj s prácou aj s inými vecami. Ja osobne keď som išiel cielene za prácou sa pýtať do rôznych firiem, tak vždy to skončilo neúspechom. A kedy som si našiel prácu? Vtedy, keď som už kašlal na to, nemyslel som na to, nehľadal som nič, až raz som náhodou po nejakom dlhšom čase stretol v obchode jedného kamaráta a ako sme sa rozprávali o všeličom, došlo aj na debatu o práci, tak mi povedal že pracuje tam a tam a spomenul som mu, že ja som tiež dávnejšie hľadal, ale som nič nenašiel a len tak mi dal kontakt na jedného človeka, pri ktorom on pracoval tiež a tak som sa išiel opýtať a napokon mal som tam takú dočasnú brigádu. To bola úplná náhoda že som ho stretol, nič som nehľadal a prišlo to takto samo a takto je to aj so vzťahmi. Vtedy keď chodím a hľadám, prihováram sa alebo niečo očakávam, tak nič z toho nie je, ale vtedy, keď na to nemyslím, tak sa mi občas naskytne taká príležitosť. Stalo sa mi už aj, že sa dievčina ku mne sama prihovorila. Páčilo sa jej moje tričko a tak sa ma začala vypytovať, kde som ho kúpil a kde tak rád chodím atď, videl som že ide po mne a pri tom som nešiel von s tým úmyslom si niekoho hľadať.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Kto hľadá, nájde. Tak sa to hovorí?
Ja v podstate cielene nehľadám, ale keď spoznám zaujímavú babu tak to skúsim. Určite by som to ale nenazval čakaním čo príde, ja na nič nečakám.

A to s tou prácou... Nemyslím si že je rozumné nehľadať prácu, a myslieť si že ti ju niekto ponúkne sám. :D
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Zaujímavá téma.

A teraz k veci, pekne to napísal Gogo, že je rozdiel medzi tým, ako ku vzťahom pristupujú ženy a ako pristupujú ku vzťahom muži. Ak je muž iniciatívny a hľadá si aktívne partnerku je to úplne v pohode, povedal by som, že dokonca v dnešnej spoločnosti až nutné. Vlastne ono to vždy tak bolo, muž uvidel, ženu, ktorá sa mu páčila a začal "ísť po nej". Akým spôsobom a či mu to vyšlo je už otázka jeho šikovnosti a to či nebol odmietnutý. Naopak, keď žena hľadá muža je to zvláštne, aspoň mne subjektívne to príde zvláštne. Pretože o kvalitnú ženu je vždy záujem, vždy sa motkajú okolo nej chlapi a teda asi nebude na tejto babe niečo v poriadku, keďže musí hľadať sama. Možno chodí málo do spoločnosti alebo niečo podobné, každopádne dnes to už prestáva byť až taká výnimka a čoraz častejšie je vidieť aj ženy, ktoré aktívne hľadajú partnera. Či už na zoznamkách, cez priateľov alebo inak, nikto predsa nechce zostať sám :) .

Osobne som vždy hľadal ženu cielene, nebralo ma mať kamošky, skôr naopak, mať partnerky. Niekto mi raz povedal: "Kamarátka je len sex odložený na neskôr." A čím dlhšie som sa motal v spoločnosti žien, tým jasnejšie mi to bolo. Skrátka u chlapa, nikdy nevyprchá ten prvotný zámer, niekde ju oprieť a vyprášiť z nej dušu :lol: haha. Teda aspoň u mňa nie, preto ani nemám moc kamarátok. Možno tri, také, na ktoré nič neskúšam a nikdy som ani neskúšal, pretože sa mi páčilo to, aké sú osobnosťou omnoho viac než fyzicky. Nie, že by boli škaredé, len mi čosi povedalo, že: Počuj toto je fajn žena, skúsená, vyrovnaná, je s ňou zábava, dokážete pokecať, bola by to fajn kamarátka, nič viac. Ťažko to opísať, no každý chlap vie o čom hovorím, kamarátka je kamarátka, tam ťa vôbec nezaujímajú jej nohavičky, to ako sa bozkáva a jak sexuje. Skrátka tam ide o to, že ste priatelia.

A aby som dokončil to s hľadaním vzťahu, skrátka u mňa to vždy bolo tak, že akonáhle som spoznal ženu, ktorá ma priťahovala povahovo aj fyzicky, chcel som z nej urobiť svoju priateľku. A robil som to cielene, chcel som nájsť ženu, ktorá by mohla byť po mojom boku do konca života. Možno to znie ako klišé, no tak som to vždy cítil, mne by žena po boku chýbala. Takže nikdy nezostanem dlho nezadaný, neviem to. Ženy chlapa naučia mnoho vecí, pomôžu mu spoznať samého seba a v lepšom prípade budeš pri fajn žene osobnostne rásť, lebo ťa podporuje v tom čo robíš. To platí aj naopak, že ty podporuješ ju. Jasne, že si prejde chlap aj kopec sračkami, to k tomu patrí, koľko krát som si vravel, ty pako bolo ti toto treba?! :lol: Bolo veru, dnes s odstupom času vidím, že bez tých skúseností, by som nevedel potešiť tú moju :) a o tom to je.
Napísať odpoveď