(h) firewall podla tychto parametrov

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
memphissk
Light Expert
Light Expert

(h) firewall podla tychto parametrov

Príspevok od používateľa memphissk »

Zdravim pani, hladam personal firewall (taky ktory sa bude pytat na dane aplikacie ci ich ma povolit), ma rozsireny paketovy filter (dokaze nastavit pravidlo pre povolenie/ban vzdialenej adresy, portu, resp. masky), umoznuje vzdialenu spravu, dokaze zablokovat niektore porty po prekroceni datoveho limitu, popripade este mal by mat nastavenia na blokovanie reklam a pod veci.
Bol som spokojny s keriom avsak mi tam este chyba ta kontrola nad datovym limitom. Hladam teda nieco co je dost manazovatelne a vie sa dat aj do interaktivneho modu (learn modu)

dik za navrhy, dost sa mi pozdaval aj jetico firewall avsak mal troska neprehladne spracovanie a podanie vystraznych okien. A este poziadavka je aby to bezalo pod win a nie linux :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

No ked som cital tie poziadavky, tak mi napadol Kerio personal firewall :) Az na ten datovy limit...ale to by si mohol vyriesit netlimiterom, lebo obmedzovanie premavky na zaklade prenesenych dat k firewallu nejako nepatri. (aspon podla mna)
memphissk
Light Expert
Light Expert

Pozeram ze netlimiter ma aj v sebe taky lacnejsi firewall, len jak pozeram tak pozeram tak neviem nastavit limiter aby mi po prekroceni datoveho limitu zhodil rychlost na nulu danej aplikacie. :/ Nieco podobne co by to podporovalo nemame? resp neviete o niecom takom?
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

jednoznacne odporucam KERIO PERSONAL FIREWALL :wink: ..pouzivam ho aj ja a mam s nim celkom dobre skusenosti... :)
memphissk
Light Expert
Light Expert

no s tym keriom mam aj ja velmi dobre skusenosti ale teraz este potrebujem nieco k obmedzeniu rychlosti po prekroceni nejakeho datoveho limitu aby som mohol zatrhnut rychlost na urcite protokoly, resp. porty
havrann
Expert
Expert

Príspevok od používateľa havrann »

to zamezovanie sa da dobre urobit na routery alebo linuxu :wink:
Napísať odpoveď