H: Hladam knihu CISCO
-
blast3r
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
H: Hladam knihu CISCO
Zdravim,
Studujem CISCO CCNA, teraz budem koncit prvy semester, a hladam nejaku knizku, z ktorej by som sa mohol ucit na jednotlive testy.
Najlepsie by bolo, keby bola ta kniha v SK/CZ.
Ucebne materialy su sice k dispoziici na PC, ale dost casu travim na cestach, a tam nemam moc pristup k PC...
Preto by som uvital nejaku kniznu ediciu....
Mate nejake nápady?
Ď.
Studujem CISCO CCNA, teraz budem koncit prvy semester, a hladam nejaku knizku, z ktorej by som sa mohol ucit na jednotlive testy.
Najlepsie by bolo, keby bola ta kniha v SK/CZ.
Ucebne materialy su sice k dispoziici na PC, ale dost casu travim na cestach, a tam nemam moc pristup k PC...
Preto by som uvital nejaku kniznu ediciu....
Mate nejake nápady?
Ď.
-
blast3r
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Stiahol som to ale to je robene pre staru verziu kurikola...pershing napísal:4 all: uz ma nebavi stale dostavat prosby o posli mi toto, posli mi toto
taakze suma sumarum
http://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... 31a195e6db
a dajte aspon k+
To je 3.7 ze?
My sa uz ucime 4.0 a strasne vela veci je tam zmenenych...
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
ten program sa vola Radix .....ale to malo kto aktivuje...Sagittarius napísal:Jedine ak používa program, ktorý sleduje, čo robia na ploche, inak asi ťažko, keďže test môžeš teoreticky robiť hocikedy od hocikiaľ...
ale druhy semester ked chces vediet musis od zaciatku davat pozor ze co a jak...je tam dost pocitania IP adries...z mojej skupiny kde mam 2 sprtov ...oni z toho maju zle znamky a ja som sam kto tomu rozumie...fakt treba davat pozor ...a nebudes potrebovat nejake blbe knihy
-
Sagittarius
Guru
Počítanie IP adries/masiek podsiete nie je až tak ťažké stačí vedieť mocniny dvojky a ich súčty a potom je to už jednoduché...Peter15 napísal:ale druhy semester ked chces vediet musis od zaciatku davat pozor ze co a jak...je tam dost pocitania IP adries...z mojej skupiny kde mam 2 sprtov ...oni z toho maju zle znamky a ja som sam kto tomu rozumie...fakt treba davat pozor ...a nebudes potrebovat nejake blbe knihy
-
Earl_Simmons
Light Star
no knizku nemam ale spravil som jeden web ... mal by ti aspon trochu pomoct
Kód: Vybrať všetko
http://cisco-academy.aspone.cz/Ked mas vztah k internetovym sietam a podobne tak hej.
Neviem ako na SVK, ale platit by sa zato nemalo, je to dost narocne, budes mat vacsinou teoriu a potom aj prakticke veci, ako konfiguracie routerov, vyroby kablov atd.
My sme mali test kazdy tyzden, cize to znamena, ze kazdy tyzden sme robili inu kapitolu....
Ked chces vediet viac, pytaj sa
Neviem ako na SVK, ale platit by sa zato nemalo, je to dost narocne, budes mat vacsinou teoriu a potom aj prakticke veci, ako konfiguracie routerov, vyroby kablov atd.
My sme mali test kazdy tyzden, cize to znamena, ze kazdy tyzden sme robili inu kapitolu....
Ked chces vediet viac, pytaj sa
nemas nejaky link o tom vsetkom ? siete ma zaujimaju a samozrejme co to o nich uz viem a ziskat nejake vedomosti naviac okolo tejto problematiky beriem ako velke
a este k tomu ziskat certifikat to je uz len ceresnicka na torte. mam aj nejaku prax. napr. vyroba kablov to je nic, narobil som sa ich uz vela. Aj konfiguracia routrov nie je pre mna neznamy pojem.Ako dlho trva taky kurz ?
Mam taky pocit, ze 2 roky...aspon nam to tak vraveli
(no bohuzial ja som ho musel predcasne ukoncit, lebo som nestihal zvladat vsetk onaraz, a k tomu som to robil aj v anglictine)
Link ti neporadim, ale ved skus nieco pogooglit....a ten certifikat...to by mala byt cela pointa toho kurzu....viem z pribehou inych ludi, ze tu v UK, hoc mas zly prospech v skole, ale na prijmacich pohovoroch na VS im ukazes CCNA certifikat, tak si z fleku prijaty.......samorejme, ze na prislusnu skolu...
(no bohuzial ja som ho musel predcasne ukoncit, lebo som nestihal zvladat vsetk onaraz, a k tomu som to robil aj v anglictine)
Link ti neporadim, ale ved skus nieco pogooglit....a ten certifikat...to by mala byt cela pointa toho kurzu....viem z pribehou inych ludi, ze tu v UK, hoc mas zly prospech v skole, ale na prijmacich pohovoroch na VS im ukazes CCNA certifikat, tak si z fleku prijaty.......samorejme, ze na prislusnu skolu...