hack elektronicka ziacka
-
tomaxx_199
Medium Professional
hack elektronicka ziacka
da sa hacknut niejak elektronicka ziacka knizka? alebo obabrat
-
Wishmaster
Medium Professional
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
tomaxx_199
Medium Professional
Buď rád, že to vieš dopredu.. a že sa môžeš na to pripraviť..
Inak všetko sa dá hacknúť.. avšak určite neexistuje univerzálna rada na všetky takéto "elektronické žiacke knižky". Čiže si musíš zistiť niečo bližšie o tej "knižke" a potom môžeš hľadať informácie. Ak to je program ušitý na mieru iba Vašej škole, tak držím palce...

//ppt.. to je tiež pravda..
Inak všetko sa dá hacknúť.. avšak určite neexistuje univerzálna rada na všetky takéto "elektronické žiacke knižky". Čiže si musíš zistiť niečo bližšie o tej "knižke" a potom môžeš hľadať informácie. Ak to je program ušitý na mieru iba Vašej škole, tak držím palce...
//ppt.. to je tiež pravda..
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
Andrew007
Guru wannabe
Znamena to ze to niekto nakodil len pre tu skolu.. a radsej sa zacni ucittomaxx_199 napísal:ako usite na mieru? viem ze existuje take co tam maju skoly elektronicke ziacke. ale ako to zistim?
Nam ked zaviedli ziacku knizku, tiez sa vela ludi balo presne tohoto
A teraz bezi uz asi treti rok a zapisuje do nej len par ucitelov (asi dvaja traja
) Ostatni sa na to vysrali, pretoze im to zaberalo vela casu a stazovali sa aj na to, ze nahodia tam znamky pre 20 ziakov a potom im to cele spadne
Ak to bude podobny pripad, nemas sa coho bat 
Na heknutie zabudni. Aj keby si vedel na akom systeme to bezi, myslim, ze by si to nevedel vyuzit
(Iba ked nejaky IT maniak ze by ti helfol)
Na heknutie zabudni. Aj keby si vedel na akom systeme to bezi, myslim, ze by si to nevedel vyuzit
-
vladenko007
VIP
Ešte ma napadá.. keby niekto urobil skript cez Greasemonkey, že stránka bude fungovať, ale miesto 5ky bude ukazovať 1? To by bolo tiež riešenie, ale fungovalo by to iba na jednom kompe a na jednom prehliadači, kde by bol skript nahodený. Opletačky so školou a zákonom by nehrozili.. už len nájsť takého človeka, čo by to vedel urobiť..

-
audiotrack
VIP
Nechapem co riesis.Hadam si uz dospely svojpravny clovek ktoremu rodicia nedaju facku ked tam ma 5 alebo poznamku.Ja som minuly rok takmer prepadol a mam 3 s podmienecnym a stale zijem.Nechcem tym povedat ze som kapo alebo co len si preboha nauc rodicov ze ake si to uvaris take si to zjes.Je to vacsie riziko ked ta rodicia nebudu do nicoho tlacit ale pokial mas trochu rozumu tak sa uvedomis
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
DeJF
Addict
Tak sa nauč hachovať a bud frajertomaxx_199 napísal:mate pravdu treba sa ucit. asi ziadne zlepsovaky do skoly nefunguju a ani nebudu fungovatved chcem byt frajer ze mam program
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
tomaxx_199
Medium Professional