Hacker amater

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Hacker amater

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

takze dnes mi vyskocilo kerio s dotazom jednej ipcky ale pod zastitom systemu na port 46 neviem ci to je nejaky specialny no samozrejme vedla IPcky bola nejaka srbska domena (provider DSL netu ako som neskorej zistil).
najprv som to iba tka zamietol ale ked to druhy a treti krat krat vyskocilo tak som tomu nedal opisal IPcku (ale samozrejm dotaz keria som nepotvrdil takze nemu to dalo pravdepodobne timeout) a buchol do mozlily samozrejme vypytalo si to heslo a login do routra no co som spoznal na popise sietove zadiadenia ze to bol D link router a kedze som bol aj ja majitelom d-link routera a rovnakeho typu D-52 (ktory som vyhodil lebo to bol srot)tak som si povedal skusme tu srandu. pametal som si samozrejme defaultne heslo coz neni ziadna veda a cuduj sa vec s vybuchom smiechu som sa mu logol na router .(vidie ake je dobre menit heslo na routery nenechavat defaultne.) tak som si poved ty si sa mi pokusal dostat do PC tak obratim hru zmenil som mu nastavenia jeho DSl internetu heslo samozrejme . a par drobnosti . a ulozil som nech sa trosku potrapi heh .
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nema robit chlapec kktiny... tak mu treba
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

možno nevie chlapec ani čo robil. Pochybujem že by hento skušal a doma to mal nezabezpeče veď to je samovražda.
SeXy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SeXy »

Prosimta, co by uz chlapec zo srbska robil z tvojou ip..

Pravdepodobne to bol bot ktory bol nastaveni na scanovanie ip range tvojho providera. Je to sposob ako si botnet zhana novich zombie..
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

SeXy napísal:Prosimta, co by uz chlapec zo srbska robil z tvojou ip..

Pravdepodobne to bol bot ktory bol nastaveni na scanovanie ip range tvojho providera. Je to sposob ako si botnet zhana novich zombie..
presne tak, ale aj tak si dobre urobil, ze si ho vyradil, aspon je o jedneho bota menej, aj ked to vobec nezavazi...
Napísať odpoveď