hacknutie mailu
hacknutie mailu
Ahojte chcem vás poprosiť o pomooc....dá sa nejako zistiť ktoo sa mi hackol na mail a kedy?..mám problém niekto mi neustále chodí na mail...a vypisuje blbéé a výhražné maily druhým ľudom v mojom mene...za rýchlu odpoved dakujem 
-
Space5800
Medium Professional
Re: hacknutie mailu
zmeň si heslo
-
nico :)
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Pre upresnenie, ono ani moc nejde o hacknutie do mailu, ale skor o nedokonalost v navrhu emailu, podobne ako ked na korenspodencny listok napises odosielatela (pricom to nemusis byt ty)... zabranit sa tomu neda, ale da sa to odhalit... kazdopadne ja neviem ako
zmena hesla nepomáhaa už veľa krát som menila..
Preinstaluj windows, neprihlasuj sa z verejnych pc. Ak si menila heslo, tak je jasne, ze sa k nemu vzdy niekto dostane. Cize je niekde unik informacii.
Vidis tie odoslane vyhrazne maily medzi odoslanou postou v tvojom maile? Pretoze taketo spravy sa daju posielat aj z internetu, pricom si tam mozes zadat hocijakeho odosielatela.
-
nico :)
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Nie, tie spravy idu cez nejaky externy softvare, nie cez samotnu mailovu schranku. Je to ovela jednoduchsie ako vliezt dakomu do posty.
A cez akú www máš vlastne mail? Azet? Post? Alebo akú? Treba solídnu, trebárs gmail.com., keď gratis.
No ak o nich dievcina nevie z odoslanej posty, tak sa na 90% jedna o falosne hlavicky. Odoslat mail tak, aby lajk nezistil, ze to je podvrhnute je otazka asi 5 sekund.
V strucnosti vysvetlene pre nu:
Ak tie maily mas v odoslanej poste, tak vid rady vyssie
Ak ich tam nemas, tak niekto posiela falosne maily, ktore sa tvaria tak, ze idu z tvojej adresy. V skutocnosti niesu. S tym nic nespravis, mozes jedine vytvorit elektronicky podpis.
V strucnosti vysvetlene pre nu:
Ak tie maily mas v odoslanej poste, tak vid rady vyssie
Ak ich tam nemas, tak niekto posiela falosne maily, ktore sa tvaria tak, ze idu z tvojej adresy. V skutocnosti niesu. S tym nic nespravis, mozes jedine vytvorit elektronicky podpis.