Half-Life: Alyx
Half-Life: Alyx
Novy Half-Life vyjde v marci 2020 (Valve time), bude bezat iba na VR
nejake linky:
https://www.idnes.cz/hry/novinky/half-l ... ovinky_srp
https://gamesite.zoznam.sk/pc/vr/37906- ... azilo-dych
link na steam: https://store.steampowered.com/app/5465 ... Life_Alyx/
momentalne 10 % zlava => 44,99 EUR
ofiko trailer:
SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY
MINIMÁLNÍ:
Procesor: Core i5-7500 / Ryzen 5 1600
Paměť: 12 GB RAM
Grafická karta: GTX 1060 / RX 580 - 6GB VRAM
nejake linky:
https://www.idnes.cz/hry/novinky/half-l ... ovinky_srp
https://gamesite.zoznam.sk/pc/vr/37906- ... azilo-dych
link na steam: https://store.steampowered.com/app/5465 ... Life_Alyx/
momentalne 10 % zlava => 44,99 EUR
ofiko trailer:
SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY
MINIMÁLNÍ:
Procesor: Core i5-7500 / Ryzen 5 1600
Paměť: 12 GB RAM
Grafická karta: GTX 1060 / RX 580 - 6GB VRAM
Re: Half-Life: Alyx
toto je velka skoda ze to bude iba VR. velmi rad by som si zahral novu half-life hru 
Pekne. Ale podla mna je to len forma PR marketingu. To by hovno zarobili.
Nie, nie je
Pozeral som video o výrobe, bude to iba pre VR
Na klávesnici a mysi nie sú schopní docieliť takú funkcionalitu
Vysvetlili dôvody, nemá zmysel dúfať, začnite šetriť
Pozeral som video o výrobe, bude to iba pre VR
Na klávesnici a mysi nie sú schopní docieliť takú funkcionalitu
Vysvetlili dôvody, nemá zmysel dúfať, začnite šetriť
A pri Escape from Tarkov ju docielili. Sice sa tam s objektami tolko nehybe ale aj tak. Toto nema sancu na masovku. Nevratia sa im ani naklady.
Tiež si myslím, že je bez šance, aby na tom zarobili, ak to bude len na VR.
Valve na tom zarábať nepotrebuje, chcú skúšať nový koncept, pozrite si to video
Ešte nech to preportuju na PSVR a zarobia viac
.. Týmto projektom práve môžu zvýšiť záujem o VR..
akoze VR trh je uz celkom velky, mozno na tom aj zarobia ale skor predpokladam ze im ide o promo svojej platformy. a mozno to ma byt predjedlo a ozaj coskoro pride HL3.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kedze to bude iba na VR, nezahram si to, a VR set kvoli tomu kupovat nebudem...
Valve robit hry nepotrebuje, kedze maju Steam. Len pushuju technologiu a AAA VR titul velmi prospeje
musim sa pochvalit, cez vikend som si presiel Half-Life, tu originalnu jednotku z roku 1998
ked to vyslo, tak som na to nemal komp, ked vysla dvojka, tak sa mi jednotku hrat nechcelo, takze splnam resty a tesim sa na Alyx
ked to vyslo, tak som na to nemal komp, ked vysla dvojka, tak sa mi jednotku hrat nechcelo, takze splnam resty a tesim sa na Alyx
-
lekoklatik
VIP
Nedavno som vratil PSVR lebo bol vadny a uprimne, hry na to podla mna este fakt nie su (hral som ten Blood and Truth a i ked to bolo zo zaciatku celkom fajn, presiel som to len preto lebo nic lepsie nebolo).
Ale toto
vyzera fakt paradne.
Uz dlho nie som PC hrac takze asi tazko si to zahram v najblizsej dobe ale fakt ze ozaj to vyzera paradne.
Ale toto
vyzera fakt paradne.
Uz dlho nie som PC hrac takze asi tazko si to zahram v najblizsej dobe ale fakt ze ozaj to vyzera paradne.
23.3.2020
este som si ani komp nestihol kupit
este som si ani komp nestihol kupit
-
lekoklatik
VIP
Kokos kto mi to pozicia aj s celou aparaturou? 
Vyrobca ktory takto prezentuje svoju hru je velmi sympaticky.
Prajem chalanom fakt pozitivne ohlasi fanusikov.
Pekne interview
Vyrobca ktory takto prezentuje svoju hru je velmi sympaticky.
Prajem chalanom fakt pozitivne ohlasi fanusikov.
Pekne interview
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Half-Life: Alyx is now available on Steam!
sem hodte potom nejake prve dojmy, ak to nahodou niekto ma
ja z toho trochu vlhnem, nad VR som rozmyslal uz dlhsie, len ma sere, ze na sucasnej zostave (intel i5 + gtx 770) rozbeham este skoro vsetko a upgrade aspon za 1000e (+1000e VR) by som robil len kvoli tomuto. a chyba fakt malo, aby som tam rozbehal aj toho Alyxa, coz by som mozno aj rozbehal, ale asi by to za moc nestalo ..
sem hodte potom nejake prve dojmy, ak to nahodou niekto ma
ja z toho trochu vlhnem, nad VR som rozmyslal uz dlhsie, len ma sere, ze na sucasnej zostave (intel i5 + gtx 770) rozbeham este skoro vsetko a upgrade aspon za 1000e (+1000e VR) by som robil len kvoli tomuto. a chyba fakt malo, aby som tam rozbehal aj toho Alyxa, coz by som mozno aj rozbehal, ale asi by to za moc nestalo ..
Zatial som to hral cca hodinu ale prestal som lebo mi prislo trochu zle a nechcem to zbytocne hrotit (mam vypnuty teleport a pohybujem sa joystickom tak preto). Je to dost dobre len chvilu trva kym sa to rozbehne takze tazko to hodnotit len po hodine. Hram to na Oculus Queste cez oculus link a ten kabel mi trochu vadi, takze dalsiu hru vyskusam ako to pojde ked to budem hrat po wifine cez virtual desktop appku bez kabla.
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2020, 7:04)
Tak po 3 hodinach musim povedat ze je to pecka len skoda ze cez wifi mi to nejde moc dobre bez kabla by to bolo este lepsie ale su ludia ktorym to vraj ide.
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2020, 7:04)
Tak po 3 hodinach musim povedat ze je to pecka len skoda ze cez wifi mi to nejde moc dobre bez kabla by to bolo este lepsie ale su ludia ktorym to vraj ide.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja som si dnes dal hodinku a prestal som len preto, ze mi prestavala prudit krv do ruk, kedze som pred tym hral Beat Saber a mal som omotane zapastia tlakovym obvazom 
Hram na Valve Index a i ked mi to moja chudinka 1070 Ti nedava na 90+FPS (co mi pride divne, keze GPU sedi niekde na 70% a CPU (3700X) niekde na 25%), tak i s nejakymi 70FPS to je celkom slusne hratelne...
Taktiez hravam s pohybom cez joystick, co mi vadi je, ze i ked som zapol smooth turn, takto nefunguje a stale to ide len cez snap po x stupnoch.
Dalsia drobnost co mi vadi (je skor o zvyku), ked chcem nieco chytit pravou rukou a urobim past, tak sa prstom dotknem touchpadu, ktory prepina zbran/multitool a uz par krat som namiesto zdvihnutia predmetu vystrelil z pistole (na toto si IMO zvyknem).
Okrem tychto 2ch drobnosti tomu zatial nemam velmi co vytknut. Super atmosfera (vizual i zvuk), okolie na teba reaguje (prisiel som k oknu za ktorym niekto bol a ked som sa na nu pozrel, tak zatiahla zaluzie), reakcie ruk s okolim mi pridu dokonca o nieco lepsie ako v Boneworks.
Za mna za tuto chvilku co som odohral solidnych 90%... obavam sa, aby som zajtra namiesto HO nebol zapojeny vo VR
Hram na Valve Index a i ked mi to moja chudinka 1070 Ti nedava na 90+FPS (co mi pride divne, keze GPU sedi niekde na 70% a CPU (3700X) niekde na 25%), tak i s nejakymi 70FPS to je celkom slusne hratelne...
Taktiez hravam s pohybom cez joystick, co mi vadi je, ze i ked som zapol smooth turn, takto nefunguje a stale to ide len cez snap po x stupnoch.
Dalsia drobnost co mi vadi (je skor o zvyku), ked chcem nieco chytit pravou rukou a urobim past, tak sa prstom dotknem touchpadu, ktory prepina zbran/multitool a uz par krat som namiesto zdvihnutia predmetu vystrelil z pistole (na toto si IMO zvyknem).
Okrem tychto 2ch drobnosti tomu zatial nemam velmi co vytknut. Super atmosfera (vizual i zvuk), okolie na teba reaguje (prisiel som k oknu za ktorym niekto bol a ked som sa na nu pozrel, tak zatiahla zaluzie), reakcie ruk s okolim mi pridu dokonca o nieco lepsie ako v Boneworks.
Za mna za tuto chvilku co som odohral solidnych 90%... obavam sa, aby som zajtra namiesto HO nebol zapojeny vo VR
-
DeJF
Addict
Nečakal som od toho absolútne nič no musím povedať že to je dosť super.
Hneď na začiatku ako sa pred vami objaví Strider "v životnej velkosti
" tak zimomriavky zaručené. Hrateľnosť je fajn,pri pohybe používam režim kde sa vlastne teleportujem na miesto kde ukážem a je to fajn, pride mi to lepšie ako druha možnosť pri ktorej chodite normalnym štýlom.
Interakcia takmer so všetkým okolo Vás tomu tak isto extremne pridáva. Grafika ma tak isto prekvapila, všetko pekne detailne spracované.
Hneď na začiatku ako sa pred vami objaví Strider "v životnej velkosti
Interakcia takmer so všetkým okolo Vás tomu tak isto extremne pridáva. Grafika ma tak isto prekvapila, všetko pekne detailne spracované.
bude sa to dat aj bez VR headsetu