Mam problem s Half-lifom 2, Dostal som sa do tej misie nova prospect a zistil som ze mam problem z nahravanim, zakazdym ked kliknem na "nahrat hru", vypne mi ju a vyhodi nejaky error kde mi pise nieco v tom zmysle ze som stratil kontakt z Valve serverom, myslite ze to ma nejaku spojitost s tym ze som si uz davnejsie dosral tym ze som si ju nahradil Multiplayerom?
Btw este len podotknem ze ked robim tie misie po chapteroch tak mi hra nejebne.
Keby ste mali nejake rady tak by som ocenil, lebo by som ten Half celkom rad dohral.
hmm fakt plodná odpoveď...
k veci - toto robilo aj mne a skúšal som hocičo. Nijak sa s tým neser, proste to preinštaluj. A nabudúce nešprtaj do súborov
alfonz napísal:hmm fakt plodná odpoveď...
k veci - toto robilo aj mne a skúšal som hocičo. Nijak sa s tým neser, proste to preinštaluj. A nabudúce nešprtaj do súborov
No preinstaluj, to bude problem pretoze ja to mam skopirovane z CDcka.
az taký maník zas niesom, ale dvojka nieje o moc dlhšia než jednotka (ak 1 nieje ešte dlhšia) a jednotku kamoš prešielnaraz viackrát. ale to už je bláznovstvo.
Sepiroth napísal:az taký maník zas niesom, ale dvojka nieje o moc dlhšia než jednotka (ak 1 nieje ešte dlhšia) a jednotku kamoš prešielnaraz viackrát. ale to už je bláznovstvo.