Handlova - tipy na vylet

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Handlova - tipy na vylet

Príspevok od používateľa heker »

Znama ma cestu do Handlovej a pytala sa ma, ze ci tam nieco nepoznam. Vravim, ze nie, ze akurat Zoo v Bojniciach, ze to nema daleko, pripadne prejst o nieco viac a mozno daka Kremnica. Ale v samotnej Handlovej ma nic nenapada, mozno nejake banske muzeum by tam mohlo byt. Skusil som rychlo Googlr a tiez nic.

Pozna niekto Handlovu alebo nieco zaujimave v nej, kde sa da stravit poobedie a ist sa niekde pozriet?

Diky
androidak
Medium Professional
Medium Professional

Re: Handlova - tipy na vylet

Príspevok od používateľa androidak »

No v Handlovej toho veľa nie je, možno ešte tak ísť pozrieť na Rematu. Ak by išla do Bojníc tak odporúčam poprechádzať sa po kúpeľoch, a je tam teraz nová vyhliadka, vidieť celé Bojnice aj Prievidzu, neviem či je to už úplne dokončené ale dá sa tam v pohode ísť :)
Spoiler
Ešte dodám, že je tam dosť cigáňov. Majú aj nové námestie s binárnymi hodinami, ktoré každý kritizuje, takže tiež kuknúť :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Handlova - tipy na vylet

Príspevok od používateľa audiotrack »

v handlovej nie je nič k videniu, jedine ak to slovenské banské múzeum, ale na okolo je dosť možností na turistiku (remata, grič.. prípadne pieskovcove gule v chrenovci), prípadne spomínané bojnice. V ráztočne je "ranč" kde sa dá zajazdiť na koni. A to je asi tak všetko
Napísať odpoveď