Hardisk - nezobrazuje sa?
Hardisk - nezobrazuje sa?
NO takto
vybral som si z bedne svoju dvdromku a dal som miesto nej este jeden hardisk (tym padom tam mam teraz dva... ) no najpr pri prvom spusteni mi to pisalo nieco s bootovacimi srandami tak som prehodil tie jumpre na tom pridanom hardisku a uz sa mi normal nacital win atd... no ale teraz nikde tu nevidim ze je tam ten pridany hardisk.. toto som este nerobil tak nvm co v takej sit. robit
ak by dakto vedel prosim co najskor sa ozvat dik
-
matwej
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
bios ho nacital? ak ano:
ovladaci panel > nastroje pre spravu > sprava pocitaca > sprava diskov ---je tam vidno? ak ano ale nie vo win, ma znacku "cudzi"?, ak ano , prave tlacidlo, a pripojit ci daco podobne, nwm teraz presne, ak tam je a nie cudzi, tak pozri ci ma priradene pismenko a ci sa ti nebije s inymy "pismenkami" ostatnych zariadeni...
ak tam nie je vidno v sprave diskov, tak netusim ,
ak bios nenacital mas zle jumpre,
ovladaci panel > nastroje pre spravu > sprava pocitaca > sprava diskov ---je tam vidno? ak ano ale nie vo win, ma znacku "cudzi"?, ak ano , prave tlacidlo, a pripojit ci daco podobne, nwm teraz presne, ak tam je a nie cudzi, tak pozri ci ma priradene pismenko a ci sa ti nebije s inymy "pismenkami" ostatnych zariadeni...
ak tam nie je vidno v sprave diskov, tak netusim ,
ak bios nenacital mas zle jumpre,
no v tej sprave diskov tam neni je tam len ten moj "C" ...a k tym jumprom... na tom druhom co som pridal miesto dvdromky mam ten DEVICE 1 (SLAVE) teda dve dvojky nad sebou na pravom boku.. a na tom mojom co som tam mal predtym je to nemenene... teda nemenil som to ale je tam jedna dvojka a jedna jednotka (ten jumper) cize su pokryte tri ihlice... a nikde na tych obrazkoch nevidim nakres kde su tie jumpre na troch ihlicach
kurna je mozne ze to bude tymi jumpermi pls help 
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ano je to mozne... ale nasiel ti ho bios ?Kelko napísal:no v tej sprave diskov tam neni je tam len ten moj "C" ...a k tym jumprom... na tom druhom co som pridal miesto dvdromky mam ten DEVICE 1 (SLAVE) teda dve dvojky nad sebou na pravom boku.. a na tom mojom co som tam mal predtym je to nemenene... teda nemenil som to ale je tam jedna dvojka a jedna jednotka (ten jumper) cize su pokryte tri ihlice... a nikde na tych obrazkoch nevidim nakres kde su tie jumpre na troch ihlicachkurna je mozne ze to bude tymi jumpermi pls help
samozrejme ze by si mal zistit ake je nastavenie pre master a slave... ten kde mas WIN by si mal mat MASTER a druhy SLAVE.. no to je ti snad jasne..
len napis ci ti ho bios nasiel.. ale pokial si ho nemal v sprave diskov tak ti ho bios asi nenasiel