Hardisk - nezobrazuje sa?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Kels
King
King

Hardisk - nezobrazuje sa?

Príspevok od používateľa Kels »

NO takto :) vybral som si z bedne svoju dvdromku a dal som miesto nej este jeden hardisk (tym padom tam mam teraz dva... ) no najpr pri prvom spusteni mi to pisalo nieco s bootovacimi srandami tak som prehodil tie jumpre na tom pridanom hardisku a uz sa mi normal nacital win atd... no ale teraz nikde tu nevidim ze je tam ten pridany hardisk.. toto som este nerobil tak nvm co v takej sit. robit :) ak by dakto vedel prosim co najskor sa ozvat dik
matwej
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matwej »

bios ho nacital? ak ano:
ovladaci panel > nastroje pre spravu > sprava pocitaca > sprava diskov ---je tam vidno? ak ano ale nie vo win, ma znacku "cudzi"?, ak ano , prave tlacidlo, a pripojit ci daco podobne, nwm teraz presne, ak tam je a nie cudzi, tak pozri ci ma priradene pismenko a ci sa ti nebije s inymy "pismenkami" ostatnych zariadeni...
ak tam nie je vidno v sprave diskov, tak netusim , :)

ak bios nenacital mas zle jumpre, :)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

no v tej sprave diskov tam neni je tam len ten moj "C" ...a k tym jumprom... na tom druhom co som pridal miesto dvdromky mam ten DEVICE 1 (SLAVE) teda dve dvojky nad sebou na pravom boku.. a na tom mojom co som tam mal predtym je to nemenene... teda nemenil som to ale je tam jedna dvojka a jedna jednotka (ten jumper) cize su pokryte tri ihlice... a nikde na tych obrazkoch nevidim nakres kde su tie jumpre na troch ihlicach :) kurna je mozne ze to bude tymi jumpermi pls help :P
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Kelko napísal:no v tej sprave diskov tam neni je tam len ten moj "C" ...a k tym jumprom... na tom druhom co som pridal miesto dvdromky mam ten DEVICE 1 (SLAVE) teda dve dvojky nad sebou na pravom boku.. a na tom mojom co som tam mal predtym je to nemenene... teda nemenil som to ale je tam jedna dvojka a jedna jednotka (ten jumper) cize su pokryte tri ihlice... a nikde na tych obrazkoch nevidim nakres kde su tie jumpre na troch ihlicach :) kurna je mozne ze to bude tymi jumpermi pls help :P
ano je to mozne... ale nasiel ti ho bios ?
samozrejme ze by si mal zistit ake je nastavenie pre master a slave... ten kde mas WIN by si mal mat MASTER a druhy SLAVE.. no to je ti snad jasne..
len napis ci ti ho bios nasiel.. ale pokial si ho nemal v sprave diskov tak ti ho bios asi nenasiel
Napísať odpoveď