Harry Potter 7 Dary Smrti
Harry Potter 7 Dary Smrti
zakladam tutu temu lebo nedavno vysla tato kniha...ja ju uz mam precitanu, preto by som chcel vediet, ktory ju uz tiez maju precitanu, na vase nazory...co si o nej myslite...ci sa vydarila...neake chyby.. a tak. 
..asi len toľko že čím je tých pokračovaní viac, tým viac Herreho Pototora nemusím.
Možno si ale prečítam Herre Pototor 62: Ešte Nie Som Celkom Tuhý™, lebo tá kniha bude pecka
//Sweety: Ty čuš, Herreho Pototora vymyslela J.A.D.F.K.BowlingOVÁ či jak sa volá
//kvéčkuj si na četkvé bo vletím tam na vašu ulicu Buzer?ntskú, obídem okolo vašich orihaných schránok a vylepím ti po papuli!!
Možno si ale prečítam Herre Pototor 62: Ešte Nie Som Celkom Tuhý™, lebo tá kniha bude pecka
//Sweety: Ty čuš, Herreho Pototora vymyslela J.A.D.F.K.BowlingOVÁ či jak sa volá
//kvéčkuj si na četkvé bo vletím tam na vašu ulicu Buzer?ntskú, obídem okolo vašich orihaných schránok a vylepím ti po papuli!!
-
lekoklatik
VIP
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
-
pinacolada
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
-
pinacolada
Guru wannabe
Nechapem naco spamujete ked si s toho len srandu robite... Tato tema je zadana jasne, takze komu sa nepaci Harry Potter tak nech sem nepise o tom hluposti, lebo tie trapne hlasky ako napr. Foter to vyhra, lebo je carodejnik... Kto necital nechape podstatu deja. Kazdy len vidi film. Ze alfonz a Sweety ?
A k teme: Este som to necital, cakam kym ju dostanem na narodky
Ale moc sa na nu uz tesim...
A k teme: Este som to necital, cakam kym ju dostanem na narodky