Harry Potter 7

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
-mato-
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Harry Potter 7

Príspevok od používateľa -mato- »

Zdroj CSFD: :arrow:

Obrázok

a este z jedneho slovenskeho webu: :arrow:

Kód: Vybrať všetko

"Siedma kniha HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS sa do predaja dostane 21.7.2007. Slovenská verzia by sa mohla na trhu objaviť pred vianocami, ako sme už zvyknutí z predošlých dielov. Deathly hallows sa dá preložiť ako "smrteľné požehnanie", práve v tomto znení bude názov českého prekladu."
Nemusite s k tomu nejako vyjadrovat,,len sa mi zdalo zaujimave dat to sem (na hojka) :) Bye

Edit:// ak chcete chceknite si

Kód: Vybrať všetko

http://www.harrypotter.sk
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Som fanusik ale som rad ze 7 knihou je end.Tak to bude naj.Jedna sa obavala ze co ak bude harry panic :hehe:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no, nacase aby to skoncilo, pretoze je tam vela veci, ktore odrazaju autorkine slabe skusenosti s realnym svetom, a to znizuje hodnotu tejto knihy - preto je lepsie s tym skoncit - za vsetko spomeniem absenciu pocitacov a roznych modernych technologii
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

no tak na toto sa tesim...som zvedava jak to skonci a ze kto umrie :D ..kurnik ale este taaak dlhooo cakat..ja som minule citala ze to ma vyjst na slovensku v lete a ze vtedy tu bude aj premiera filmu HP a fenixov rad..tak asi nie :( :)
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

boze dalsia cast!!!! Ale pre fanusikou to bude iste pozitok, dufam, ze vas to potesi... :P
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Kosh napísal:no, nacase aby to skoncilo, pretoze je tam vela veci, ktore odrazaju autorkine slabe skusenosti s realnym svetom, a to znizuje hodnotu tejto knihy - preto je lepsie s tym skoncit - za vsetko spomeniem absenciu pocitacov a roznych modernych technologii
vole vacsiu blbost som nepocul...ze chybaju pocitace :lol: prosim ta cital si aspon jeden diel ? Myslim ze ziadnemu citatelovi HP nechybaju PC omg...kniha je uplne o niecom inom, prave to je na nej fajn ze je trocha odklonena od real sveta
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Drago - cital som vsetky existujuce diely a videl som vsetky existujuce filmy - a absencia techniky je tam viac ako zretelna, aj vo svete "muklov" absentuje. pocitace/skenery/tlaciarne/moderne zbrane/akakolvek technika - absolutne nic - napriklad Artemis Fowl tymto neduhom netrpi - a to je narozdiel od harryho pottra naozaj dobra kniha

na harrym pottrovi vidno ze to pisala zenska z domacnosti - nic proti zenam, ale taka co nema skusenost s realnym svetom, zo skutocnym spravanim sa deti/mladych ludi, tak neviem preco o tom pise - taktiez absolutna asexualnost na celom rokforte - viem ze to ma byt pre deti - ale 13-15 rocne deti myslia na "trosku" ine veci ako nejake karticky a cukriky
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Kosh napísal: taktiez absolutna asexualnost na celom rokforte - viem ze to ma byt pre deti - ale 13-15 rocne deti myslia na "trosku" ine veci ako nejake karticky a cukriky
s tymto mas pravdu, ale v poslednych dvoch dieloch sa to mierne zmenilo k lepsiemu, myslim tym prve vztahy Rona, Harryho aj Hermiony a ze bolo aj trochen bozkavania....ale vies si predstavit co by z toho bolo keby sa ocitne v knihe sex ??? cirkev by uz tie knihy nepalila, palila by Rowlingovu :)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Drago - vsak ale nie priamo sex, ale aspon nejake narazky - napriklad na to ze ronovi starsi bratia s niekym "ziju" :D alebo aspon nejake zmienky - nie ze harry ma cca 15 rokov a ide sa s niekym pobozkat :D a absolutne nema nemravne myslienky - chcel by som vidiet 15 rocneho chalana, co ma absolutne slusne myslienky a mysli iba na lorda voltmetra :D to co su tam teraz ako "vztahy" - zda sa mi to, ako keby sa autorka snazila strasne o detsku knihu a na realnost vztahov, techniky kladie nulovy doraz
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Kosh napísal:Drago - vsak ale nie priamo sex, ale aspon nejake narazky - napriklad na to ze ronovi starsi bratia s niekym "ziju" :D alebo aspon nejake zmienky - nie ze harry ma cca 15 rokov a ide sa s niekym pobozkat :D a absolutne nema nemravne myslienky - chcel by som vidiet 15 rocneho chalana, co ma absolutne slusne myslienky a mysli iba na lorda voltmetra :D to co su tam teraz ako "vztahy" - zda sa mi to, ako keby sa autorka snazila strasne o detsku knihu a na realnost vztahov, techniky kladie nulovy doraz
s touto asexualitou uplne suhlasim... napriklad take tie typy veci ze harry sa chyti ruky dakeho dievcata a zacnu sa obaja cervenat to je presne ono.. takato kniha spravi deckam len zly obraz o anglicku podla tohto :) preboha ved ked si predstavim na co som ja myslel ked som mal 11-12 a potom si precitam ake problemy mal harry :D
avsak na druhej strane sa mi tiez nezda potrebne zachadzat do nejakych detailov techniky ale nepaci sa mi ze carodejnici nemaju uplne ziadnu techniku lebo to vraj nepotrebuju... ked sa nad tymto clovek trochu zamysli tak je to riadna sprostost :roll:
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Kosh napísal:Drago - vsak ale nie priamo sex, ale aspon nejake narazky - napriklad na to ze ronovi starsi bratia s niekym "ziju" :D alebo aspon nejake zmienky - nie ze harry ma cca 15 rokov a ide sa s niekym pobozkat :D a absolutne nema nemravne myslienky - chcel by som vidiet 15 rocneho chalana, co ma absolutne slusne myslienky a mysli iba na lorda voltmetra :D to co su tam teraz ako "vztahy" - zda sa mi to, ako keby sa autorka snazila strasne o detsku knihu a na realnost vztahov, techniky kladie nulovy doraz
Asi preto je to iba kniha.. možno autorka neopisuje nočné rokfortské vŕzganie posteľí.. :lol: No nebudem to rozvíjať perverznosťi.. NO je to pravda že opisuje niečo nereálne. Ale zas kto by to čítal keby tam autorka písala iba o tom jak sa Harry pokúša mať prvý sex z nejak chčo? :lol: To si potom môžem prečítať adriana molla alebo petrov denník. Na vytvorenie istej tajomne atmosféry treba tieto potreby odsunúť.
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

MS FRANKY napísal:Asi preto je to iba kniha.. možno autorka neopisuje nočné rokfortské vŕzganie posteľí.. :lol: No nebudem to rozvíjať perverznosťi.. NO je to pravda že opisuje niečo nereálne. Ale zas kto by to čítal keby tam autorka písala iba o tom jak sa Harry pokúša mať prvý sex z nejak chčo? :lol: To si potom môžem prečítať adriana molla alebo petrov denník. Na vytvorenie istej tajomne atmosféry treba tieto potreby odsunúť.
Treba to odsunut? No ale obcas to tam fakt chyba nejake vztahy poriesit....
Ale tesim sa na knihu bo konecne to budem mat za sebou a zistim kto zomrie... :D
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

zuzuzu napísal:Treba to odsunut? No ale obcas to tam fakt chyba nejake vztahy poriesit....
Ale tesim sa na knihu bo konecne to budem mat za sebou a zistim kto zomrie... :D
No vidíš sama si odpovieš.. Neviem si predstaviť knihu kde by sa riešili vzťahy mladých polku kapitoli dieli (ved to už by bol zamilovaný román) a nakonci by sa rozhodlo kto zomrie pripadá miá to až moc hlúpe.
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

sedmicka bude urtcite este viacej onicom ako 6. diel, rowlingova tie knihy pise len preto aby ich mala sedem, nie preto lebo ju to bavi...
Maros.14
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Maros.14 »

Uz sa tesim na knihu . Asi to ma byt na December ne ??
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Že sex v knihe :lol: Ved to čitaju male deti a nie len nastročni a dospeli... A nejaky maly si to prečita a pride za mamou : "Mamii a Ron to čo robil s Hermionou?" :D
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

no oficiálne december, neoficálne je už pár dní na nete, zatiaľ ENG, dávam tomu menej ako týždeň a bude aj CZ, myslím že zatiaľ to písala ako predlohu pre akčný film (:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

a keby mali v izbách zosieťované počítače a drtili counter strike to by sa vám nepáčilo?

omg, veď je to rozprávka :roll:
Dudojenka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dudojenka »

Ja som to na nete hladala a neviem to nájsť heh :? Asi si predsa len počkám na slovenský "kvalitný"preklad nech mám pekne doma zbierku a dám to čítať mojim deťom :) Ak teda sa im to bude páčiť lebo doba sa mení....
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

omg pribeh Harryho Pottera sa odohrava niekedy medzi rokmi 1990 a 1997 (cca)...nemozte cakat ze vsetci budu zosietovani

ja uz mam 7. diel precitany v anglictine, teda poslednych 10 kapitol, ktore celkom stacia...akurat neviem nic o niceni horcruxov...blah

veeeeela vela obeti vojny bude..
Napísať odpoveď