chcel som sa v predstihu opitat ako je to s postupom pri havarii pri ktorej sa rozhodnem nezavolat policiu a co by ste mi odporucali zatial som havariu nemal ale aut pribuda a stat sa moze vselico . to znamena chcel by som vediet ako postupovat aby ma neodzubali s poistkami a tak dalej mam skusenosti ze kamosom nevyplatil nikto nic a chlapik sa tvaril ze tam ani nebol .
priklad : nedodrzane odstupy dakto do mna na krizovatke praskne a sposobi skodu dajme tomu za 200 € v tomto pripade asi nebudem volat policiu ci je lepsie ci ako to je a chcem vediet presny postup co mam robit a aj obratene v pripade ze ja do niekoho naburam .
Havaria postup
Re: Havaria postup
vsetko pofot, nechaj si vypisat papier od poistovne, ktory vozis v aute
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Havaria postup
Nafotit, spisat Spravu o nehode - papier, ktory mas v pripade skodovej udalosti/nehody mat pri sebe, nahlasit do poistovne...
Najskor je dobre vyplnit tuto spravu, vyplnaju to obe strany, originalne z poistovne robia automaticky dalsie dve kopie, jednu si teda nechas ty, druhu druha strana a tretia strana je v anglictine. Tento papier obsahuje kontaktne udaje, udaje o autach, ako doslo k nehode, cisla poistiek, vinnikov, svedkov... Po vyplneni treba zavolat do poistovne, nahlasit udalost. Potom pride niekto na obliadku, da ti zlozku s cislom udalosti a papiermi, ktore potrebujes vyplnit, das opravit auto, fakturu prilozis do zlozky a odnesies do poistovne. Pocas vyplnania nezabudni odfotit vsetky auta, aby bolo vidiet aj SPZ atd..., ak je podozrenie na vyssiu skodu, alkohol alebo sa neviete dohodnut na vine - volaj policiu.
Najskor je dobre vyplnit tuto spravu, vyplnaju to obe strany, originalne z poistovne robia automaticky dalsie dve kopie, jednu si teda nechas ty, druhu druha strana a tretia strana je v anglictine. Tento papier obsahuje kontaktne udaje, udaje o autach, ako doslo k nehode, cisla poistiek, vinnikov, svedkov... Po vyplneni treba zavolat do poistovne, nahlasit udalost. Potom pride niekto na obliadku, da ti zlozku s cislom udalosti a papiermi, ktore potrebujes vyplnit, das opravit auto, fakturu prilozis do zlozky a odnesies do poistovne. Pocas vyplnania nezabudni odfotit vsetky auta, aby bolo vidiet aj SPZ atd..., ak je podozrenie na vyssiu skodu, alkohol alebo sa neviete dohodnut na vine - volaj policiu.