Prosim vas ktoru si mam zobrat??
Ati 4850 ale ktoru ?ked ano
dalej
MSI GeForce N9800GTX PLUS T2D512 OC PCX
stoji 6300 oplati sa za tu cenu?
//t0m4s3 - zmena nazvu thread, presun do poradne
HD4850 alebo 9800GTX?
oplati sa momentalne viacej Ati 4850 teraz som kamosovi dal do PC od saphireu....lenze treba brat na uvahu ze nvdia ma tromf vo vacku a to physx a teraz vacsina novych hier bude mat zabudovany physx a ked by si mal obyc 98 tak trhne to hocco....cekuj testy na nete rozdieli su od 20-40fps pri Unreal turnament a este jednej hre skusali...+ asi 10 novych hier co vyjde budu na tom engine
ten physx je zatial tromf tak nejak naprd. Hry ktore physx skutocne vyuziju, su/budu natolko narocne na graficke spracovanie, ze jedna karta nezvlada aj grafiku aj fyziku pri hratelnom FPS. Navyse, je mozne v jednom PCIe pouzivat vykonnejsiu ATi na grafiku, a v dalsom PCIe obycajnu 8600GT za par penazi od NVIDIA, na fyziku. A je jedno aky chipset, pointa je, aby mala doska 2x PCIe x16 sloty. V sucasnosti teda ma zmysel brat na bohate graficke detaily v hrach to, co je vykonnejsie. PhysX je este stale v plienkach, aj ked je uz omnoho lahsie dostupna ako pre vyvojarov (vdaka CUDA), tak pre hracov (vdaka zahrnutia do GPU, ktory ma dneska kazdy)