RAMka. vsetky strategie od paradoxu su narocne na ramku - nemas pustenene nieco v pozadi? aku mas vlastne velku ramku?
dal si patch 1.1? sekalo ti to aj po dvoch hernych hodinach?
po patchnuti mi hra sekala mozno prvy den v hre a potom uz sla relativne normalne
ak mas Vistu je to bohuzial malo. na XP mi 2GB stacia na znesitelny beh.
popripade zniz graficke veci na minimum, prepni si na pouzitie "counters" namiesto animavanych vojakov, tankov, etc. + pouzivaj politicku mapu.
od Europa Universalis III. mam vyskusane ze pri nej je sekanie najmensie/ziadne
ok urobim to .....len to neviem pochopit ze mam vykonny PC a v pohode splnam poziadavky a seka sa mi to :( ked crysis mi ide na stredne vysokych a neseka mi to
crysis po tyzdni-dvoch hrania nepracuje so save-om, ktory ma blizko 100MB a tiez neporebuje zachytit pohyb jednotiek a generovanie pocasia pre viac ako 10 000 provincii
to sa neda porovnavat.
mal. mas tam vsetky najnovie patche? ked som pozeral tak posledny bol 1.1c... paradox v tomto vie dost nahnevat. napise daky HW ale je vysoko pravdepodobne, ze to bude sekat aj na lepsom..
a naozaj povypinaj stromy, vlny a veci, ktore su v tej hre len na dojem a ked to chces vychutnat fakt vypni aj animovane jednotky a budes mat pocit generala v mapovej miestnost generalneho stabu
takze moja rada vypni absolutne vsetky detaili a postupne ich zapinaj a sleduj hru mozno to bude sposobene nejakym efektom . napriklad shadows,alebo tak vyskusaj uvidis
aky zmysel maju v HoI tiene alebo vysokokvalitne textury?
je to taky druh takticko-politickej strategie, kde na zazitok z nej staci grafika hier pre 486tky
ved ano, ale preco hned neda vsetko na minimum?
v dakom ArmA 2 chces vidiet techniku a podobne, ale u HoI, ci EU3 je to dost hlupe, kedze vacsinu hry sa pozeras na pomaly sa plniace horizontalne stlpce pri vyskume a produkcii a az ked si na hranici sialenstva si pripraveny bojovat hras to tak odzoomovane, ze to kde by tie detaily a tiene a vyhladenie bolo vidiet aj tak nevidis.
no hral si HoI 1,2 alebo Europa Universalis 3?
pouzitie svastiky na obrazku nema nic spolocne s podporou a porpagaciou hnuti potacajucich zakladne ludske prava, slobody. sluzi na vytovrenie historickej autentickosti.
tak toto su moje. na patchi 1.1c bezi este lepsie ako na prvom 1.1
pohoda-jahoda
na strankach hoi.jajjun.com najdes moj pack vlajok, rovnako vlajky od dalsieho Slovaka, a na fore, ktore je cesko-slovenske najdes aj modifikacie a podobne veci