Hearts of Iron IV
Hearts of Iron IV
ahoj su tu nejaky nadsenci do tejto hry?? mal by som par otazok
Re: Hearts of Iron IV
skus. aj ked travim viac casu hranim inych grand strategies od Paradoxu
tak to aj ja vacsinou hram Crusader Kings 2 ,,,,, ale spet k veci,,, vsimol som si na internete vo videach ze chlap tam mohol presne urcit bombarderu co ma bombardovat,, a ja teraz sa snazim prist nato ktory datadisk to priniesol,,,, plus nechapem ako niekto moze porazit za nemecko belgicanov a holandanov,, ja sa tam furt zasekam
po vypnuti vsetkych DLC mam moznost vyberu operacii, vratane bomardovania. mysli, ze Death or Dishonored toto rozsiruje.
este je moznost, ze to ma autor videa vymodovane.
u mna nastava problem az na hraniciach Belgicka a Francuzska, ale aj tak sa daju unavit.
este je moznost, ze to ma autor videa vymodovane.
u mna nastava problem az na hraniciach Belgicka a Francuzska, ale aj tak sa daju unavit.
no hej ale on tam vo videu toto v 30 sekunde tam je pri indusrialnom bombardovani taky krizik a tam moze navolit presne co sa bude bombardovat
skusal som to presne na Britanii a tato moznost sa objavila ked som zapol Waking The Tiger DLC
takze treba kupit toto DLC
vidim to tak.
sice ti usiel vypredaj priamo na paradox store, ale urcite opat bude daky druh akcie. a na dlhsie cakanie su Black Friday a Vianoce.
uznavam, ze politika relativne drahych DLC u Paradoxu je rovnako vysinuta ako rozne mikroplatby u inych studii. Paradox aspon dodava ovela viac casu, ktory hrac stravi v hrach a modarska komunita a jej podpora autormi je na velmi vysokej urovni.
sice ti usiel vypredaj priamo na paradox store, ale urcite opat bude daky druh akcie. a na dlhsie cakanie su Black Friday a Vianoce.
uznavam, ze politika relativne drahych DLC u Paradoxu je rovnako vysinuta ako rozne mikroplatby u inych studii. Paradox aspon dodava ovela viac casu, ktory hrac stravi v hrach a modarska komunita a jej podpora autormi je na velmi vysokej urovni.
an ota sa mi paci,,, a strasne peckove je prave Crusader Kings 2 s tymi vsetkymi DLC je to riadne sialen,, jedina skoda ze tam nieje poradna cestina do toho precital by som si viac veci
som zvedavy naolko urobia podporu tomu ich Imperator : Rome
mozno bude niekde cestina na fanusikovskych strankach. roky dozadu som robil na preklade pre HoI2 s jednou ceskou komunitou.
treba pohladat.
alebo sa naucit tie frazy v angline
Imerator je pre mna zatial sklamanie. Malicko realneho obsahu a hlavne casova osa, ktora konci pred CK2. rad totiz hram CK2 - Victoria 2
treba pohladat.
alebo sa naucit tie frazy v angline
Imerator je pre mna zatial sklamanie. Malicko realneho obsahu a hlavne casova osa, ktora konci pred CK2. rad totiz hram CK2 - Victoria 2
aha jasne chapem
kazdopadne v daka za pomoc,,, ja som dlho hral CK 2 za irsko
celkom sranda,,, ale chcem to skusit ako to hrali cesi na games tiscali,,, za cechov, ale malo casu na hrane dako posledne
//autoeditácia príspevku (11 Sep 2019, 18:41)
akurat som kupil ten walking tiger na humble bumble si ako sa to vola za 9 eur
//autoeditácia príspevku (11 Sep 2019, 18:41)
akurat som kupil ten walking tiger na humble bumble si ako sa to vola za 9 eur