Hellshare- program na sťahovanie

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Davidexc
Zablokovaný
Zablokovaný

Hellshare- program na sťahovanie

Príspevok od používateľa Davidexc »

Zdravím,
chcel by som poprosiť o radu. Dosť času sťahujem z hellshare a dosť často sa mi vypadáva net. ked stahujem 800MB a pred koncom sa mi odpojí net a musím stahovat od znovu, tak dost ma to irituje.

Otazka: s akým program sa tá stahovat z hellshare, tak ze ked sa mi preruší spojenie mozem pokracovat v stahovaní ?

Vdaka za odpove
mmv38
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mmv38 »

predplat si kredit pre sťahovanie, a funkciu "pokracovat v prenose" vo svojom prehliadaci budes mat pristupnu, inak to nejde
miso.kubachy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miso.kubachy »

Ja uz som im viackrat pisal na helpdesk pretože mám problém, že mi v priebehu stahovania prerusi download a musim tahat znova. Robi mi to pi Hellshare stale, takze aj ked si po nejakom case poviem, ze idem stiahnut nieco z hellshare tak ma to po par pokusoch omrzi a vykaslem sa nato. Mam tam uz dlho zakupeny kredit, no kvoli tomu, ze je problem so stahovanim suborov mi z neho prilis neubuda. Pokracovat sa v stahovani neda, ale chlapik z hellshare ma ubezpecoval, ze na tom pracuju... uz len cakat, kedy to spojazdnia. Prvykrat som kontaktoval helpdesk pred vyse dvomi mesiacmi a zatial je vsetko po starom...
Napísať odpoveď