Hellshare
Re: Hellshare
do roka je hellshare v rovnakých sračkách ako rapid. Čiže uploadujte ako len môžte aby ste aspoň trochu ešte zarobili
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Chcel by som si vyplatit peniaze vie niekto co mam napisat do toho SWIFT/BIC: * ??? troska tomu nechapem dakujem
Ten kód nájdeš v detailoch svojho účtu napr. v IB alebo v zmluve z banky.Betarik napísal:Chcel by som si vyplatit peniaze vie niekto co mam napisat do toho SWIFT/BIC: * ??? troska tomu nechapem dakujem
http://sk.wikipedia.org/wiki/ISO_9362
Hm, tak pozerám že hellshare ide do prčíc... Takže čo odporúčate namiesto toho na upload?
-
pegasusss
Light Professional
stava sa vam casto , ze vam upovanie spadne ?ze proste vypise chybu pri komunikacii so serverom ? neni daco na to aby sa to dalo dako opravit v nejakych nastaveniach ? 
//autoeditácia príspevku (25 Apr 2011, 22:38)
chcem sa spytat , ked ste si dali poslat prachy ci sa stalo ze vam nedosli ? lebo ja som si dal vyplatit 14.4.2011 a na hellshare je napisane ze vyplatene ale nic mi neprislo ....
//autoeditácia príspevku (25 Apr 2011, 22:38)
chcem sa spytat , ked ste si dali poslat prachy ci sa stalo ze vam nedosli ? lebo ja som si dal vyplatit 14.4.2011 a na hellshare je napisane ze vyplatene ale nic mi neprislo ....
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ani mne ... ale to je u nich uplne normalne .... podaval som si ziadost na vyplatenie bolo to cca 800kč zle som napisal swift kod tak mi zamietli chvala bohu tu zmluvu podal som si este raz a vsetko bolo dobre vyplnene no samozrejme ze mi to uz schvalili ale poslali mi to na to prve co som zle vyplnil ... to su naozaj taky retardovany ludia tam alebo ja neviem ....
-
pegasusss
Light Professional
len to ze ja som mal vsetko dobre vyplnene dokonca uz raz mi vyplatili pred tym 8 € a prisli mi a teraz zrazu nic .... ???
zdravim chcel by som sa opytat presiel som zo share-radpidu na hellshare nakolko sa nedal uz dobit kredit na share-rapide maju daco s uctom ci co a na maily nereaguju tak som presile na hellshare som sa tesil ze to pojde pekne rychlo ale to som sa mylim mam net od UPC 60mb a aj tak mi to taha ako free uzivatel.Chcel som sa preto opytat ci to robi aj Vam?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Hellshare rozdáva kredity na facebooku. Dostane jednorázovo 2000 kreditov a keď niekomu z priateľov pošlete a on si ten kredit aktivuje, tak dostanete ďalší kredit. Kredit je možné využiť do 31.07.