cavte
mam problem s odstranenim zlozky s 2 subormy ktore akoby "neexistovali"
vo vlastnostiach zlozky je zaskrtnute "iba na citanie" a ked to odskrtnem tak to vypise "system nevie najst zadany subor"
akekolvek pokusy o vymazanie boli neuspesne ci uz za pouzitia programov ako killbox,avenger alebo cez safe mod
bude to asi pozostatok nejakeho fragmentu ale sam neviem
nenapada niekoho jak vymazat tuto zlozku zakliatu?
help s odstranenim suborov
Re: help s odstranenim suborov
Skús Unlocker.
Už keď nepomohol avenger ani safe mod, tak unlocker to asi nespraví.
Ja by som vsadil na defragmentáciu.
Ja by som vsadil na defragmentáciu.
-
drodos
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
unlocker nepomohol a ani defragmentacia:P
nejake dalsie navrhy jak sa toho zbavit?
nejake dalsie navrhy jak sa toho zbavit?
Daj plnú cestu k tým súborom, scan obrazovky
-
ESET.Viruslab
Novice
Existuje metóda, ktorou sa odstraňujú vírusové infiltrácie.
Pokiaľ sa jedná o stolný DESKTOP PC alebo NB s mechanikou na diskety, postup je takyto:
1. Nabootovat z cistej DOS diskety.
2. Napisat prikaz FIXMBR
3: Napisat prikaz FIXBOOT
4. NAPISAT MAZANIE "INFIKOVANYCH" SUBOROV, ADRESAROV, APLIKACII: DEL C:/WINDOWS/AdresarVirusu/Virus.exe
Ak nemate disketovu mechaniku, treba v BIOSE (Basic Intput Output system) prestavit nastavenia, na primarne bootovanie z CD/DVD mechaniky alebo USB kluca, alebo nejakeho bootovatelneho media na ktorom bude napalene to co na diskete, postup je potom taky ako u diskety.
Pokiaľ sa jedná o stolný DESKTOP PC alebo NB s mechanikou na diskety, postup je takyto:
1. Nabootovat z cistej DOS diskety.
2. Napisat prikaz FIXMBR
3: Napisat prikaz FIXBOOT
4. NAPISAT MAZANIE "INFIKOVANYCH" SUBOROV, ADRESAROV, APLIKACII: DEL C:/WINDOWS/AdresarVirusu/Virus.exe
Ak nemate disketovu mechaniku, treba v BIOSE (Basic Intput Output system) prestavit nastavenia, na primarne bootovanie z CD/DVD mechaniky alebo USB kluca, alebo nejakeho bootovatelneho media na ktorom bude napalene to co na diskete, postup je potom taky ako u diskety.