heh...tak tento skvost kinematografie si zasluzi vlastny topic.co nan vravite?ja som sa pri tom kruto nasmial
papajte trailer http://www.youtube.com/watch?v=Grv_OAe0Y-4
práve jsem skopal Batmana a pak jsem mu řekl , myslel jsem , že budeš lepší Batmane , ale ukázalo se , že je to jebtiška
daboval aj tváre smrti btw
Inak som sa práve včera rozhodol zriadiť si všetkých Potterov , keďže je to také slávne a ja mám čas ( som na PN ) začal som od začiatku , teda začal som pozerať kameň mudrcov , ale nezdá sa Vám to nejaké veľmi slabé ? Nebyť tých efektov tak je to 0 bodov ... ďalšie časti sú lepšie ?
Že či to má zmysel pozerať ďalej ...
jednotka je caj.dvojka je trapna.pri trojke sa to zacina podobat na film a stvorka je spoko.aj tak je najlepsi henry :D
som nemohol z hlasky "toto je usama bin ladin.bude ta ucit obranu proti ruske mafii "
jj, tiez som to videl a pacit sa mi to teda pacilo velmi , jedna z najlepsich hlasok bola jak im ten Ronov brat vysvetloval, kde maju izby "postele jsou poschodech nahoru, chlapecke doleva, a divci u mne"
Šu-Do napísal:je to cool... tak ako aj par parmenu... akurat je na rit ze niekedy neni pocut co hovoria skrz hudbu... ale inak parada
Presne tak, koli tej hudbe som to ani nedopozeral...A tiež sa mi zdá, že sú tam niektoré veci vsunuté na silu, lebo tam nemali čo dať...Ale inak celkom v pohode ale Pár parmenú je lepšie
no prijde mi to trochu ako kopia par parmenu... ale aj tak to bola pecka, hlavne usama bin ladin, ucitel obrany proti ruskej mafii a voldemort - sef matrixu ma zabil. a taktiez to bolo lepsie ako harry potter a tajomstvo zvacsujucich sa slipov, kde je mozno par (malo) perfektnych scen a zvysok len blbe a zbytocne omacky o nicom (teda velmi casto ..vzdy.. o honeni).