Herná myš do 20€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
deathaxe
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Herná myš do 20€

Príspevok od používateľa deathaxe »

tak nieco s tichym klikanim do 20 € ? :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

24 Apr 2013 vs. 12 Máj 2013 - 19 dní. Priemerný človek za tú dobu zarobí ~350-450 eur. Aj nezarábajúce decko si dokáže za tú dobu vybaviť aspoň 50 eur. Vysvetli mi prečo špekuluješ už skoro mesiac nad myškou, keď za 30-50 eur môžeš mať niečo fakt kvalitné?

Ja neviem ako žijú dnešné decká, ale myslel som že vo všetkom sú v predu pred nami. Keď som mal 8-12 rokov, tak som si vedel zohnať na čiernej brigáde, alebo ináč minimálne 300-500 SKK za týždeň.

Rozum mi zastáva keď niekto začne falloutovať s hernou myškou za 10-20 eur a rozhoduje sa mesiac. Keď si raz idem kupovať hernú myš, tak si nekúpim šunt. To isté platí aj o gamepadoch a najmä pri ľuďoch so stabilným príjmom.

Borec si kúpi Genius, alebo Trust gamepad za 6-10 eur a pritom xbox 360 PC controller je za 22 so žľavou v brlohu. Ako seriózne, to ľuďom fakt stojí za tých pár pív ožužlaný gamepad, alebo dementná myška?

Nepoviem keby si zháňal kancelársky šunt, tak si vezmi myš za 3-6 eur, alebo MS za 10 luxus. Ale hernú myš, na ktorej sa budeš pravdepodobne denno denne hrať a vymýšľať do 20 éčiek?

A keď už si totálne neschopný a nevieš si zohnať pár éčiek, tak popros mamu a otca a babku s dedkom, nech sa Ti zložia na hernú myšku, povedz že to máš na narodeniny/meniny, deň detí, vysvedčenie, hocijakú blbosť. Každý z nich Ti dá 10 ečiek a máš 40 ečiek na myš. A verím že 10 eur aj pre sociálne slabé rodiny ušetriť za mesiac dieťaťu na darček nie je nemožné, aj pri príjme povedzme mama 350 a otec 350 eur.
deathaxe
Light Star
Light Star

ja sa nerozhodujem mesiac ja som to tu len posol a tak priemerne rozmyslam o nejakej myske... a peniaze mam len rodicom to pride divne ze za mys utratit 50 €
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Aj by som sa pýtal ďalej, či otec pije pivo, alebo má iné hobby kde utráca zbytočnejšie a nezmyselnejšie prachy, mama si kupuje šminky a handry, alebo na akom aute jazdia, ale je to zbytočné, pointu chápeš, dúfam.

Kúp si čo chceš, ja som len napísal to čo radí zdravý rozum.

Takže naposledy, je to MYŠ ffs. Používaš ju denno denne a budeš najbližších XY rokov. Aj keby stála 300 eur, je to hyper dobrá investícia. Je pár vecí, na ktorých sa v PC nešetrí, myška, ak si gamer je jedna z nich.
deathaxe
Light Star
Light Star

ok dik
Napísať odpoveď