Herné Modifikácie - Total Conversions

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
loveparademan
Medium Expert
Medium Expert

Herné Modifikácie - Total Conversions

Príspevok od používateľa loveparademan »

Zdar vidím že tu ešte táto téma nie je takže zakladám. Som veľkým fanúšikom herných modifikácí, ktoré sú zároveň totálnymi konverziami, čiže nie tých ktorých je 10 000 do fallout 4, 20 000 do skyrimu a podobne. Jedná sa mi hlavne o level dizajn, kvalitu spracovania a o príbeh. Hrali ste posledne nejaké kvalitné módy alebo máte nejaké srdcovky z minulosti? Ste fanúšikmi módov, alebo módom sa vyhýbate a považujete ich za nekvalitné?

Ja osobne nedám dopustiť na slávne, v minulosti populárne half-life módy: https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... =244869429

Taktiež podľa mňa na najlepší real-time strategy standalone mód do Command & Conquer, aký doteraz vyšiel: http://www.twistedinsurrection.net/
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Herné Modifikácie - Total Conversions

Príspevok od používateľa jackb »

videl som videa total conversion modov postavnych na engine stareho Doomu, ale aj uplne prerobeneho prveho Stalkera.
z toho co hravam ja mi pride ako zatial najlepsi mod A Song of Ice and Fire do Crusader Kings 2. kym vacsina modov do grand strategy sa len malicko pohra s mapou, pomeni herne mechaniky... ASIF mod pridava cely svet z rovnomennych knih (a serialu Game of Thrones) a detailnym vytvorenim rodov dovoluje hrat tisice rokov a tvorit si vlastnu fantasy sagu.
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Herné Modifikácie - Total Conversions

Príspevok od používateľa Mek »

Ale hej, taketo mody su fajn. Najradsej som mal mody pre Half-Life 2, ale bolo to uz tak davno, ze si nepamatam nazov ziadneho, ktory by som mohol odporucit. Inac znenazdajky vznikol aj mod pre stareho Wolfensteina 3D a to tak, ze ja som urobil levely a iny typek prerobil grafiku a vsetko ostatne :o a konverzia bola na svete. Nazval to Cover of Darkness a hodil som to na web, da sa to stiahnut tu.
Napísať odpoveď