herné sluchadlá
-
metrix0007
Expert
herné sluchadlá
potreboval by som helfnut s vyberem sluchadiel herných. cena tých 150e cca
do oka mi padli https://www.alza.sk/logitech-g933-artem ... d=18853600 ale cenou su na 200
a tieto https://www.alza.sk/hyperx-cloudx-revol ... d=18853600
do oka mi padli https://www.alza.sk/logitech-g933-artem ... d=18853600 ale cenou su na 200
a tieto https://www.alza.sk/hyperx-cloudx-revol ... d=18853600
-
Ryan Giggs
VIP
Re: herné sluchadlá
Obyčajne sluchadla hraju neporovnateľne lepšie. A mikrofon sa da použiť externy.
-
metrix0007
Expert
obyčajné? myslíš nie herné?
-
Ryan Giggs
VIP
Ano, myslim "nie herne". Zahraju podstatne lepšie hudbu a zahraju lepšie aj v hrach.
-
metrix0007
Expert
ja to porebujem hlavne na hry-primárne csko, lebo cez moje stuple ako som zistil , toho moc nepocujem. vsetci mi kricia kroky . a tie sluchadla su hluché..
-
Ryan Giggs
VIP
To ti prave take sluchadla splnia. Lepsia separacia zvukov a viac detailu sa prejavi aj v hrach.
Inak spunty to poskytnu tiez, otazka je samozrejme ake mas.
Inak spunty to poskytnu tiez, otazka je samozrejme ake mas.
-
metrix0007
Expert
nejake beats stuple, ktore neboli kupovane na hry. ale na hudbu
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
lenže aby počul v CS čosi viac, potrebuje aj zvukovku, a tú majú práve tie ''herné'' povačšinou v sebe, teda tie drahšie, tá zvukovka viacmenej stojí za materinu belú ale práve vyzdvihuje takéto blbosti v hrách ako sú kroky, čiže by som radšej bral obyč sluchadlá a nejakú externú zvukovku.
Hovorím zo skúsenosti, moja nová zvukovka robí zázraky v CS.
Poprípade zobrať Soundblaster Z a tá ma práve scout mode kde ti akékoľvek sluchadlá podajú lepší zvuk v CS ak integrovaná zvukovka. Ešte zvyknú pochvaľovať externú SOUND BLASTER X-Fi, vraj je ešte lepšia ako Z-ková ale s tou nemám skúsenosti, samozrejme dajú sa zohnať aj lepšie zvukovky za tie peniaze ale u nás sú ťažko dostupné.
Poprípade SOUND BLASTER OMNI, to je externá zvukovka aj so zabudovaným mikrofónom a k tomu nejaké lepšie sluchadlá.
Všetko zú ale zvukovky na hry, na hudbu to nebude zázrak, ale určite nezahrajú horšie ako integrovaná.
Hovorím zo skúsenosti, moja nová zvukovka robí zázraky v CS.
Poprípade zobrať Soundblaster Z a tá ma práve scout mode kde ti akékoľvek sluchadlá podajú lepší zvuk v CS ak integrovaná zvukovka. Ešte zvyknú pochvaľovať externú SOUND BLASTER X-Fi, vraj je ešte lepšia ako Z-ková ale s tou nemám skúsenosti, samozrejme dajú sa zohnať aj lepšie zvukovky za tie peniaze ale u nás sú ťažko dostupné.
Poprípade SOUND BLASTER OMNI, to je externá zvukovka aj so zabudovaným mikrofónom a k tomu nejaké lepšie sluchadlá.
Všetko zú ale zvukovky na hry, na hudbu to nebude zázrak, ale určite nezahrajú horšie ako integrovaná.
-
metrix0007
Expert
ja tie sluchatka potrebujem iba na csko, ohladom kvalitneho prehravania hudby je mi to jedno niesom fajnsmeker kludne nech to aj šuští pri pesničke.
proste 100% hry.nic viac nic menej
len aby sme sa rozumeli
proste 100% hry.nic viac nic menej
-
Ryan Giggs
VIP
Ved ti to cely cas vysvetlujem. Hudobne sluchadla zahraju viac detailov, maju lepsiu separaciu zvukov, lepsie podanie priestoru atd. To su veci ktore vyuzijes prave aj v hrach. Su aj v hrach lepsie ako herne sluchadla. Comu z toho nerozumies?
Aby sme sa niekam posunuli, otazka je len ci mozu byt otvorene alebo musia byt uzavrete.
Aby sme sa niekam posunuli, otazka je len ci mozu byt otvorene alebo musia byt uzavrete.
Prikmotrim sa sem s nazorom jakozto kovany FPS a hlavne CS hrac (od 1.5, 1.6 cez Source az po GO) a musim povedat ze spociatku som mal tiez dost ovplyvneny nazor marketingom gamingoveho equipu. Dnes uz mozem len potvrdit co tu ostatni hovoria, sluchadla budu vzdy len sluchadla a je rozdiel, ci mas z 50€ sluchadiel 10€ worthy hardware a 40€ za fancy logo, design, balenie, marketing alebo 50€ dedikovanych pre zvuk.
A najlepsi feeling, ked som si odvykol od steelseries, razer a podobnych shit sluchadiel a navykol na nieco priemerne v rovnakej cenovke a potom si das na skusku zase niektore z tych gamingovych shitov, tak si hned povies ze ako si toto mohol niekedy kupovat a pouzivat.
A najlepsi feeling, ked som si odvykol od steelseries, razer a podobnych shit sluchadiel a navykol na nieco priemerne v rovnakej cenovke a potom si das na skusku zase niektore z tych gamingovych shitov, tak si hned povies ze ako si toto mohol niekedy kupovat a pouzivat.
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. Beyerdynamic DT770 Pro 80 ohm, Soundmagic HP150, Shure SRH840.
-
metrix0007
Expert
uz ich checkujem
asi tie beyerddynamicy, len skoda ze namju ani jedny mikrak
asi tie beyerddynamicy, len skoda ze namju ani jedny mikrak
-
Ryan Giggs
VIP
Mikrak sa da pouzit nejaky nalepovaci ci klopovy, stolovy atd. To sa vzdy da vyriesit.
Mizerny zvuk u headsetu nevyriesis.
Mizerny zvuk u headsetu nevyriesis.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Znova, kup nejaku zvukovku od sb externu a mas k nej mikrofón. Slúchadlá na integrovanej trt zahrajú.
Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk
Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk
Headset - post2250213.html#p2250213