Heroes

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Paradna cast! :) Ale, ze umrie Sylar (aj ked skoncil v tom kanali podla mna), ze umrie Matt som vobec necakal. Ani to, ze pride Nathan a zoberie Petera do vesmiru, aby vybuchol tam. Fakt to bolo dobre vyvrcholenie. Predpokladam, ze v seriali este ostanu:

- Hiro
- Peter
- Molly
- Nathan
- Petrelliovcov matka (nerozumiem jej poslaniu)
- Sylar
- Bernett
- Claire

Kazdopadne som zvedavy na Vol.2.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

aj podla mna peter prezil, len nechapem preco nevyletel sam, ale tak skoda nathana no... inak sylar podla mna este zije ved sa odplazil do kanala... a hiro si aspon mozno zlepsi skill s mecom ked skoncil v stredovekom japonsku :P

akurat som trosku nepochopil tu cast kde peter kecal s Charlesom ci ako sa volal ten stary..
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

budem trochu citovat forum na heroes.cz:
"Člověk není na vrcholu evolučního žebříčku. Ta čest patří skromným švábům. Jsou schopni přežít měsíce bez potravy. Dokáží žít týdny bez hlavy. Odolají i radiaci."
takze mozno sylar je ako svab, mozno vtedy ked bol zavrety tak zistil ako funguju, mozno im vypil mozog a teda by to vysvetlovalo toho svaba na fontane na konci...otazne je kde Peter dopadne, niekde som cital ze v druhej serii bude aj Nathan (hm on vedel lietat a nie prezit nuklearnu exploziu :) ) a tiez ma velmi zaujima kto je cierny chlapik ktoremu robil peter opatrovatela
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

akože tiež nechápem prečo nevyletel sám
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Lebo Nathan mu chcel dokazat, ze mu na nom zalezi. Ved mu Peter utiekol, ked povedal, ze Claire mala pravdu, ze mysli len na seba.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

akože nathan mu to chcel dokazat, dobre, ale peter davno predtym ako doliezol nathan mohol vzlietnut - uz ked k nemu liezla claire s tou pistolou a nathan tam este nebol
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Neratal s tym, ze Nathan pride. Nechcel umriet nadobro. Keby ho streli, tak ho umrtvi "len docasne", keby mu v marnici gulku vyberu, tak by ozil, ako s tym sklom v hlave.

To je len moja teoria. :smt104 :hmm:
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Moja teoria je, ze pan Syler je zivy a zdravy!

Na zaciatku serialu Suresh povedal:
"Člověk není na vrcholu evolučního žebříčku. Ta čest patří skromným švábům. Jsou schopni přežít měsíce bez potravy. Dokáží žít týdny bez hlavy. Odolají i radiaci."
Syler prezil vdaka svabovi v tej cele kde ho drzali
Bennet a spol. Na konci 23 jky este potvrdili tuto teoriu ukazanim kanalizacie a svaba!
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

to nedava logiku... podla mna Peter musel sustredit celu svoju energiu na to aby nevybuchol, jednoducho teleportovat sa prec v case alebo odletiet by nezvladol...vsetky schopnosti mu vtedy boli na nic...

skoda ze 2. seria je az v septembri ci kedy :cry:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Imho Sylar ak nieje mrtvy tak to ma co docinenia s tym druhym zlosynom :) Ktory zjavne ma nieco so svabmi. Spominate co hovorila ta mala, ze je jeden, na ktoreho sa nemoze sustredit.
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

B3rET napísal:to nedava logiku... podla mna Peter musel sustredit celu svoju energiu na to aby nevybuchol, jednoducho teleportovat sa prec v case alebo odletiet by nezvladol...vsetky schopnosti mu vtedy boli na nic...

skoda ze 2. seria je az v septembri ci kedy :cry:
Presne tak. Peter nemohol zmyznut pretoze nemohol ovladat svoje schopnosti.
barrish
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa barrish »

btw mhm rozdiel medzi zastavovanim/cestovanim v case a zmiznutim/zneviditelnenim je dost velky; keby sa zneviditelnil nic tym nevyriesi

21 a 22 diel sa mi az na par drobnosti vobec nepacili ale 23ka bola poriadna supa; tiez si ale mohli odpustit jednu z poslednych scen ked molly hovorila parkmenovi ze je jej hrdina :/ pateticke v podani tak slabej herecky ako je ta mala...musela sa cez postel dostat do toho serialu :idea: ...sry

btw miesto tych zbytocnych reci nathanovych pred tym ako petra vyviezol hore sa mohol spamatat skor a po vyleteni sa vratit spat ale zrejme to bolo nevyhutne pre dalsi vyvoj serialu ...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

barrish: chcem teba vidiet hrat v cca 8 rokoch, nemozes absolutne tusit ako by ta mala zahrala ine ulohy...

ad nathan: kto vravi ze petra nevyniesol hore a tesne pred vybuchom neodletel niekam inam? ved peter ma clairinu regeneration=> nemal by zomriet...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Maki napísal:barrish: chcem teba vidiet hrat v cca 8 rokoch, nemozes absolutne tusit ako by ta mala zahrala ine ulohy...

ad nathan: kto vravi ze petra nevyniesol hore a tesne pred vybuchom neodletel niekam inam? ved peter ma clairinu regeneration=> nemal by zomriet...
sylar prezil o tom niet pochyb,ale som si prial aby skapal...neznasam ho.podla mna aj peter aj nathan ziju.hiro sa dostal do fajej pi*i.som zvedavy aku ulohu bude mat v pripehu Kensei.lebo jeho znamenie malo daco s lindermanom a nikki.petrelliho babicka je este avcsia svina jak sa zdala.dost dobry diel no.
uvidime este co bude v 24ke.to by mal byt normalne celovecerak nie?dost sa objasni a dost sa toho zamota
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

pina: toto bol koniec serie, dovidenia na jesen :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

mirak2 napísal:pina: toto bol koniec serie, dovidenia na jesen :)
ale ved herci robili vyhlasenia ze 24 cast bude mat 2 hodky a vsetko sa rozuzli
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

ano aj my sme si to mysleli, nic take, smola..hovorilo sa ze na konci prvej serie sa priamo zacne druha a to bol ten Chapter 2 Generations
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

pred par hodinami som to zacal pozerat... zaciatocne diely onicom... ale uz to zacina byt super.. :P
idem na 6 diel :D

// mno kukol som uz 8 dielov.. parada... je to dobry serial... uz trosku dava zmysel :P
mozno aj viem kto je ten syler zac... zrejme kradne heroesom ich schopnosti pre seba... uvidim :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

konecne som to dopozeral... a uplne sklamanie... skoncilo sa to totalne na kkt.. uplne onicom (nehovorte ze nie) ... 22 diel bol ece super a tesil som sa na posledny... ale fakt akoze ten koniec mohli urobit ovela lepsie.. absolutne nic ma neprijmelo k tomu aby som sa tesil na druhu seriu... total kravina...
absolutne vobec sa to nechyta na PB...
ako som pisal... totalne sklamanie :(
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

si cudak :?

nic proti ale vsetko bolo Eno Nuno!

nemiesam sa tvorcom do cesticka, kedze oni vedia presne co chceli (chcu) dejovo priniest.. a zatial pripravili SKVELU davku skveleho serialu ;)

dobru chut..
Napísať odpoveď