Heroes
-
wolfbb2000
Medium Expert
-
mirak2
Hardcore addict
Heroes ma lepsiu prvu seriu ako Prison Break, lebo pri scifi sa mozu prekuknut niektore logicke diery v scenarochwolfbb2000 napísal:kukam ze rovnaki fandovia ako PB![]()
Heroes 1. seria sa na 1. PB podla mna nechytala, ale nejako sa to zacina obracattaaakze sa teraz kazdy tyzden idem tesit ovela viac na Hira a spol.
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No ten tajomny zabijak aspon čo vyslo z druhej častzi druhej serie ovlada Petra(lebo v noc ked zabili Hirovho otca tak mal black out ,a aj ked sa niekto pokusil zabit jeho matku tak mal black out podla mna je ovladany "tym mocnym" . LEbo Vrah Hirovho otca akoby odletel pri pade a zase ked niekto sa snazil zabit jeho matku tak utočnik tam v miestnosti nebol asi bol neviditelny a kto ma kombinaciu tychto dvoch schopnosti?? Peter!!!)Ma ešte zaujima ako dopadne to ze ten lietajuci chalana videl čo si urobila ta roztlieskavačka .... to ma zaujima ako sa to vivinie .Asi romnca dvaja teenegeri so special schopnostami ..
-
NuSuey
Professional
enduro .. applaus 
presne si to vystihol, sice teraz mi odide to prekvapenie ze to bol fakt peter ale skoda .. lebo keby som na to neprisiel sam tak by to bolo pekne "WOW to urobil peter?" ale nevadi..
tiez som rozmyslal ci by to nemohol niekto koho pozname..
ale dufam ze neovlada aj inych ludi
to by bolo uff uff.. radsej nerozmyslam dalej .. aby som neprisiel zase na nieco co by mi skazilo dalsie WoW zo serialu
cize asi to moc nerozvrtavajme
presne si to vystihol, sice teraz mi odide to prekvapenie ze to bol fakt peter ale skoda .. lebo keby som na to neprisiel sam tak by to bolo pekne "WOW to urobil peter?" ale nevadi..
tiez som rozmyslal ci by to nemohol niekto koho pozname..
ale dufam ze neovlada aj inych ludi
cize asi to moc nerozvrtavajme
-
Enduro3333
Medium Professional
ja som na tom tak podobne nikdy sa neviem dockat utorkovych vecerov .... ale musim suhlasit ze Heroes predcil moje ocakavania a zatial sa mi zda byt druha seria super .. je sviznejsia ako prva noo proste nema chyby .. a PB sa nechyta i ked je to tiez pecka ... ale ja som trochu viac nakloneny ku Heroesp4ra napísal:Pozeram vzdy obidva za sebou po praci, vecer. Najlepsie ukoncenie pracovneho utorka, ake si mozem zelat.
-
Enduro3333
Medium Professional
Ale Najviac čo sa mi pačilo zatial z Heroes bol ten diel ked sa Hiro dostal do buducnosti a už už sa išiel vratit a isiel po nich Syler ... Ten suboj Sylera s Peter-om. bol genialny... i ked velmi kradky... som si povedal ha ... konečne poriadny suboj Ludi s special schopnostami ... lebo dovtedy to bolo ze vzdy mal jeden navrch nad tym druhym.....
-
pinacolada
Guru wannabe
-
LLucia
Star
Ako som písala, s Heroes som spokojná a k úplnému šťastiu mi chýba už len soundtrack, hlavne ten "shenkarovský" motív
Aj keď minule sa mi podarilo stiahnuť niečo, bohužiaľ len fan-made OST, pravdepodobne niekto ripol z DVDčka (myslím že vyšlo teraz niekedy).
Niekto tu spomínal Dextera... mám nejaké diely na DVD od kamaráta takže asi sa do toho pustím - aj keď s vývinom Heroes som max spokojná
Niekto tu spomínal Dextera... mám nejaké diely na DVD od kamaráta takže asi sa do toho pustím - aj keď s vývinom Heroes som max spokojná
-
Enduro3333
Medium Professional