Heroes

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Kosh
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

neviete koľko má mať prvá séria dielov?
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

p4ra napísal:Ak uz ona zomrie, tak si to podla mna spravila sama, ked uz nedokazala zastrelit jeho. Ale kde sa v nom zobrala jej sila, ked ju este nezabil a neskombinoval jej DNA...
ona sa zabila sama...vystrelila si mozog aby nemohol mat on jej schopnosti... aspon tak som to ja pochopil.... asi za 5 dni som kukol prvych 11 casti a neviem sa dockat dalsich casti fakt ma to vtiahlo 8)
barrish
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa barrish »

artabanes napísal:neviete koľko má mať prvá séria dielov?
; pravdepodobne 22; tak ako vacsina novych serialov
barrish
Light Expert
Light Expert

p4ra napísal:Ak uz ona zomrie, tak si to podla mna spravila sama, ked uz nedokazala zastrelit jeho. Ale kde sa v nom zobrala jej sila, ked ju este nezabil a neskombinoval jej DNA...
SYLAR ma podobnu schopnost ako ona; vie ovladat ludi, ale len po fyzickej stranke a oni su si toho vedomi ze s nimi manipuluje
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

barrish napísal:SYLAR ma podobnu schopnost ako ona; vie ovladat ludi, ale len po fyzickej stranke a oni su si toho vedomi ze s nimi manipuluje
nepreberie nahodou vzdy schopnosti,ked niekomu vykucha mozog?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

canopus napísal:nepreberie nahodou vzdy schopnosti,ked niekomu vykucha mozog?
ano, preto si ho ta dievcina sama vystrelila z hlavy, to sa potom tazko kucha ked je nalepeny na stene:)
barrish
Light Expert
Light Expert

canopus napísal:nepreberie nahodou vzdy schopnosti,ked niekomu vykucha mozog?
miaaaaaaaau; prestne tak; soooooo; ale tych schopnosti je viac; nepamatas ked ta agentka FBI prenasledovala sylara; neviem uz ktory to bol diel; ale ho niekam zahnali s mattom a on jej viedol ruku a namierila si to do ksychtu??; ale teraz si uvedomujem ze to je vlastne to pohybovanie vecami (levitovanie?) od toho prveho chlapika co prisiel za sylarom do hodinarstva :P heh
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

barrish napísal:miaaaaaaaau; prestne tak; soooooo; ale tych schopnosti je viac; nepamatas ked ta agentka FBI prenasledovala sylara; neviem uz ktory to bol diel; ale ho niekam zahnali s mattom a on jej viedol ruku a namierila si to do ksychtu??; ale teraz si uvedomujem ze to je vlastne to pohybovanie vecami (levitovanie?) od toho prveho chlapika co prisiel za sylarom do hodinarstva :P heh
Levitacia je je samonadnasanie a.k.a. primitivne lietanie.
To co mal od toho prveho chlapika sa vola telekineza. A ano, tym jej dal pistol k hlave, bolo zjavne ze je to proti jej voli, to musel predsa vidiet kazdy idiot...
barrish
Light Expert
Light Expert

Gangy napísal:Levitacia je je samonadnasanie a.k.a. primitivne lietanie.
To co mal od toho prveho chlapika sa vola telekineza. A ano, tym jej dal pistol k hlave, bolo zjavne ze je to proti jej voli, to musel predsa vidiet kazdy idiot...
njn; telekineza

levitace, nadnášení těles působením magnetických odpudivých sil nebo vztlakem vzduchu. Využívá se zejm. v elektrických trakčních systémech s lineární pohonnou jednotkou nebo ve vojenství u terénních či obojživelných vozidel. V obecném smyslu vznášení věcí či osob, obvykle v rozporu s přírodními zákony. Viz též motor lineární.

zdroj : Diderot
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Dnes skončila prestávka vo vysielaní a vyšla nová časť, keby ste zabudli... Takže tahajte... :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

lama2d napísal:Dnes skončila prestávka vo vysielaní a vyšla nová časť, keby ste zabudli... Takže tahajte... :)
DAKUJEM TI. uplne som na to zabudol....
lebo som teraz sustredeny na serial JERICHO.
Killerjoke
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Killerjoke »

Po dnesku (Godsend :D ) mozem povedat ze heroes je stale super ,aj ked sa tam nestal nejaky posun v deju :?
Egy800500
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Egy800500 »

ale praveze nastal, Hiro sa dostava blizsie k poznaniu a najdeniu jeho "meča" , dozvedame sa ze nikky je na tom dost zle :(, peter nasiel typka co je neviditely ^^ ... a tak trocha nacrtnute kto zapricini ten vybuch a preco ...
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

zacina to byt cim dalej tym lepsie :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

No ja by som aj povedal, ze Nikki sa uci ovladat super silu od Jessicy, bez toho aby ju J. ovladala. (scena kde zlomi obusok, ale stale to je Nikky).
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

1x12 - zaujimavy diel, kazdopadne to po pauze znova dobre rozbehli, tento moment byva kriticky.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

Indigo - nebola to nachvíľu jessica? akože moment ohrozenia, prepne sa spínač, je to jessica, a potom sa hneď stiahla
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

artabanes napísal:Indigo - nebola to nachvíľu jessica? akože moment ohrozenia, prepne sa spínač, je to jessica, a potom sa hneď stiahla
Ako moze byt. Ale cely cas su proste take male napovedy, ze co sa udeje nabuduce, alebo kto bude mat aku schopnost.

Okrem toho, ze ked zauvazujem logicky, tak Nikki bud umrie, alebo sa nauci ovladat Jessicu, ale bude niecim special, aby to nebol nudny serial :D

No ale co ma asi najviac irituje, je co ma ten otec Clair za superskills :D Nieco urcite vie, lebo Sylar hovoril, ze si jeden skill "zobral" od niekoho a odkedy sa stretol s Peterom, tak upadol do komy ...
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Skvela cast, naproste genialna. Koniec bol super, uz sa nemozem dockat na dalsiu cast... Som fakt zvedavy ci ho Syler zabije. :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

113 - napinavy diel, rozbehli 4 dalsie zavazne dejove linie a ten zaver... vyborne.
Napísať odpoveď