Heroes
ona sa zabila sama...vystrelila si mozog aby nemohol mat on jej schopnosti... aspon tak som to ja pochopil.... asi za 5 dni som kukol prvych 11 casti a neviem sa dockat dalsich casti fakt ma to vtiahlop4ra napísal:Ak uz ona zomrie, tak si to podla mna spravila sama, ked uz nedokazala zastrelit jeho. Ale kde sa v nom zobrala jej sila, ked ju este nezabil a neskombinoval jej DNA...
SYLAR ma podobnu schopnost ako ona; vie ovladat ludi, ale len po fyzickej stranke a oni su si toho vedomi ze s nimi manipulujep4ra napísal:Ak uz ona zomrie, tak si to podla mna spravila sama, ked uz nedokazala zastrelit jeho. Ale kde sa v nom zobrala jej sila, ked ju este nezabil a neskombinoval jej DNA...
miaaaaaaaau; prestne tak; soooooo; ale tych schopnosti je viac; nepamatas ked ta agentka FBI prenasledovala sylara; neviem uz ktory to bol diel; ale ho niekam zahnali s mattom a on jej viedol ruku a namierila si to do ksychtu??; ale teraz si uvedomujem ze to je vlastne to pohybovanie vecami (levitovanie?) od toho prveho chlapika co prisiel za sylarom do hodinarstvacanopus napísal:nepreberie nahodou vzdy schopnosti,ked niekomu vykucha mozog?
Levitacia je je samonadnasanie a.k.a. primitivne lietanie.barrish napísal:miaaaaaaaau; prestne tak; soooooo; ale tych schopnosti je viac; nepamatas ked ta agentka FBI prenasledovala sylara; neviem uz ktory to bol diel; ale ho niekam zahnali s mattom a on jej viedol ruku a namierila si to do ksychtu??; ale teraz si uvedomujem ze to je vlastne to pohybovanie vecami (levitovanie?) od toho prveho chlapika co prisiel za sylarom do hodinarstvaheh
To co mal od toho prveho chlapika sa vola telekineza. A ano, tym jej dal pistol k hlave, bolo zjavne ze je to proti jej voli, to musel predsa vidiet kazdy idiot...
njn; telekinezaGangy napísal:Levitacia je je samonadnasanie a.k.a. primitivne lietanie.
To co mal od toho prveho chlapika sa vola telekineza. A ano, tym jej dal pistol k hlave, bolo zjavne ze je to proti jej voli, to musel predsa vidiet kazdy idiot...
levitace, nadnášení těles působením magnetických odpudivých sil nebo vztlakem vzduchu. Využívá se zejm. v elektrických trakčních systémech s lineární pohonnou jednotkou nebo ve vojenství u terénních či obojživelných vozidel. V obecném smyslu vznášení věcí či osob, obvykle v rozporu s přírodními zákony. Viz též motor lineární.
zdroj : Diderot
-
Killerjoke
Expert
Ako moze byt. Ale cely cas su proste take male napovedy, ze co sa udeje nabuduce, alebo kto bude mat aku schopnost.artabanes napísal:Indigo - nebola to nachvíľu jessica? akože moment ohrozenia, prepne sa spínač, je to jessica, a potom sa hneď stiahla
Okrem toho, ze ked zauvazujem logicky, tak Nikki bud umrie, alebo sa nauci ovladat Jessicu, ale bude niecim special, aby to nebol nudny serial
No ale co ma asi najviac irituje, je co ma ten otec Clair za superskills