Heslo wifi
Heslo wifi
Zdravím chcel by som sa opitat či viem nejako získať heslo k WiFi. Keď ho neviem
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Re: Heslo wifi
nehladas nahodou taky program co ma tlacitko "HACK" a dokaze sa dostat do susedovej siete? 
da sa povedat ze ano..existuje nejaky spojob
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
No ak by sa ti to aj podarilo tak aspoň podľa toho čo viem ja by to bol trestný čin, takže by som to neskúšal.
Čo som čítal tak WPA(WPA2) ochrana nejde prelomiť. Pri WEP by to mohlo ísť.
No ale aj tak ty to určite nezvládneš lebo ak by si bol natoľko šikovný tak by si si to našiel sám.
ide aj wpa a wep by mohlo ist? jasne ze ide do 10min kludne pri dobrom traffiku aj skor, pripadne packet injectionom..
-
Deafboy
Darca
http://aircrack-ng.org/
Hlavne ale nestahuj hned vsetko na co narazis, to by prinieslo len kopu blbych otazok. Prestuduj si wiki, dokumentaciu, pohladaj si videa na youtube (raz vidiet je urcite lepsie ako sto krat citat), na nete je kopu clankov (pretoze sto krat citat tiez nieje na zahodenie
).. Ked budes priblizne ovladat princip, mozes stiahnut aircrack, pripadne pouzit nejake livecd. Hacknut sa da vsetko len treba vedet ako na to, investovat do toho cas a prostriedky.
Hlavne ale nestahuj hned vsetko na co narazis, to by prinieslo len kopu blbych otazok. Prestuduj si wiki, dokumentaciu, pohladaj si videa na youtube (raz vidiet je urcite lepsie ako sto krat citat), na nete je kopu clankov (pretoze sto krat citat tiez nieje na zahodenie
-
weroro
Flash coder
Tu na fóre je mrte tém s touto tematikou a osobne by som takýto typ príspevkov, kde je jasné, že sa nejedná len o vzdelávací účel, zahrnul do pravidiel fóra. Ako písal Deafboy, nabúrať sa dá všetko, len treba prísť na to, ako. WEP sa dá "hacknúť" pomerne rýchlo (osobná skúsenosť) a na WPA je potrebná trpezlivosť a čas, lebo to nie je otázka pár minút.