Heslo wifi
-
Chovky14211
Novice
Heslo wifi
Potreobval by som dáky program na zistenie heslo na wifi. Frajerka zabudla heslo ale je stale pripojena ako zapne PC a chcel by som sa pripojiť pri nej na mobile. Heslo je pod hviezdičkami, neegzistuje daky software na to ?? nechcem sa nikde naburať ani nič dakujem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Heslo wifi
Tak chod do nastaveni routra a zmen si ho.
Viď hojko alebo http://www.nirsoft.net/utils/wireless_key.html
Hojko: No ved hej, ale ako sa dostane do nastaveni routra, ked sa nan nevie pripojit, lebo nevie heslo?
To bude dalsia otazka, uvidis. 
-
hojko
Site Admin
k6: Reset zariadenia 
-
vladenko007
VIP
Ak potrebuješ len heslo na pripojenie do jej siete tak sa na to dá normalne v jej noteboku pozrieť.
Otvoriť centrum sieti/napravo kliknuť na Správa bezdrotových sieti/kliknuť pravim tlačitkom na jej sieť a dať vlasnosti/Záložka Zabezpečenie/Klúč zabezpecenia siete/zobraziť znaky.
To je na WIN7 na XP si to už nepametám kde presne to je.
Ak potrebuješ teda heslo k nastavení routru tak reset a nastaviť znova všetko.
Otvoriť centrum sieti/napravo kliknuť na Správa bezdrotových sieti/kliknuť pravim tlačitkom na jej sieť a dať vlasnosti/Záložka Zabezpečenie/Klúč zabezpecenia siete/zobraziť znaky.
To je na WIN7 na XP si to už nepametám kde presne to je.
Ak potrebuješ teda heslo k nastavení routru tak reset a nastaviť znova všetko.
-
Lukkas
Star
Ale ak spravis reset routru tak si nezabudni najst najprv pred tym meno a heslo od poskytovatela ... lebo to je vecny kamen urazu 
Lukkas - Meno a heslo sa pouziva pri vytacavom PPPoE pripojeni a to len zriedkavo. Takze si myslim, ze nic take tam nebude mat.
Ja som este v zivote nemal net kde by som nepotreboval prihlasovacie udaje, od lokalneho wifi poskytovatela, cez DSLko az po optiku od t-comu.
pppoe je niekedy vytacane a niekedy vytacave
okrem pppoe to moze byt aj autorizacia voci radiusu, cokolvek... dnes nieje problem to zabezpecit
Gangy - ono je to skor o dostupnom rieseni v konkretnom regione, u mna je to opacne - v zivote som nepotreboval prihlasovacie udaje