Hibernacia cez konzolu v XP
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Hibernacia cez konzolu v XP
Ahojte.. da sa prosim uspat (hibernovat) PC cez konzolu.. chcem si totiz vytvorit na ploche ikonku hibernovat ale neviem aky prikaz pouzit... mam uz na ploche vypnut a restartovat PC a chcem tam ete aj hibernovat dost by mi to pomohlo... cez prikaz shutdown to nejde spravit .. viete nieco poradit? dakujem
Pravou myšou klikneš na Pracovnú plochu -- Nový -- Zástupce -- do toho riadku skopíruješ presne tento červený text rundll32.exe PowrProf.dll, SetSuspendState -- Další -- zadáš názov ikony napríklad Režim spánku -- Dokoncit . A máš tú ikonu na ploche.
Aj s týmto programom sa daju vytvoriť takéto ikony na plochu vypnutie , reštart... Môžeš si v ňom aj zadať presný čas kedy sa ti PC uvedie do režimu spánku alebo za koľko sekúnd , minút sa vypne:
Aj s týmto programom sa daju vytvoriť takéto ikony na plochu vypnutie , reštart... Môžeš si v ňom aj zadať presný čas kedy sa ti PC uvedie do režimu spánku alebo za koľko sekúnd , minút sa vypne:
Kód: Vybrať všetko
http://www.slunecnice.cz/sw/vypinac/-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
no skusim to dikes.. ja len ze v napovede k shutdown nieje atribut -h tak preto som to nevedel.. skusim to.. dikessINN3R napísal:pokial dobre viem tak cez cmd a prikaz shutdown by to malo ist, teda pokial mas zapnutu hibernaciu.
Daj si "shutdown -h -f" do cmd